Ekksl Bebegim Asya Canım normal dogum 750 ama doktor docentse 925. Sezeryan istege baglıysa 2900 ama zorunlu sezeryansa 1500lira
Busraninki Ekksl bu fiyatlar güncel mi? Çünkü ben geçen hafta esenler medipolde normal doğum yaptım uzman doktora. 850 ödedik
Ekksl Asya epidural uzmanı 1 doktor varmış sanırım sadece bizim hastanede. Nedense güvenemedim o yüzden fiyat olarak onu hiç sormadım bilmiyorum
Ekksl Busraninki evet canım ben de oraya gidiyorum. Yeni aldık fiyatları daha. Gerçi yeni dediğim 2hafta falan oldu yani. Sen gecen hafta yaptıysan doğumu fiyat artmış demekki 🤔🤔
Busraninki Ekksl yeni yıldan sonra fiyatlar değişti diye düşünüyorum ama siz de yılbaşından sonra sormuşsunuz sanırım?
Asya Ekksl epidural uzmanı derken epidurali anestezi uzmanı yapıyo zaten muane olduğumuz dr yapmazki bı arada bende burcu hocaya gidiyorm yarn randevm var hatta
Ekksl Busraninki Danışmadan öğrendiğimiz fiyatlar evet 🤔🤔🤔 yarın tekrar bir arayıp öğreneyim. Bizim sendikanın anlaşması var muayene ücretsiz oluyorum,acaba sendika indirimi mi uygulanıyor diye düşündüm ama bilemedim🤔
gizempoyrazim Normal 850 zorunlu sezeryan 1500 istege bagli sezeryan 3000 doçent ise 3700 cumartesi günü oğrendim
Sedeff_t Bugün esenler medipol fiyat aldım normal doğum uzman 875 yrd.doc 1150 zorunlu sezeryan 1800 fiyat verdiler fiyatlandırma faturalandırma gibi bir bölüm vardı oraya yönlendirdiler
Gizem95 Bende 4+6 haftalık hamileyim ilk kez gittim Dr. Nur Cansu ya ama doktor çok sert geldi sevmedim. Doktor öneriniz var mı acaba🙄
Hatice--- Ekksl Tugceinciuak spinal aneste Aldım acı hissetmedim hiç sadece o an ki bebeği çıkarma hamlelerini hissettim