Kardelennnuyy turkan403 amin inşallah birde kızım olsun inşallah hepimiz iki duyguyuda tadalım inşallah 🙏 😍
turkan403 Kardelennnuyy mrb canım kesin kiz dedi doktor sağlıklı cok şükür ama biraz moraller alt seviyeye düştü
Nisa51 Kardelennnuyy Amin insallh oglu olan kız istiyor kizi olan oglan Rabbım iki meyveden de tattirsin insallh sizinde gönlünüze göre versin Rabbım
turkan403 aylaamomm çok küçük canım daha beli olmaz ki keseden de yanıltıyo bazen ilk kizim kesesi yuvarlakti ikinci fasulye gibi fasulye gibi olana erkek derler genelde en ner 16.17haftadan snra netleşiyo rabbim gönlünüze gore versin inşallah
Kardelennnuyy turkan403 kuzum inşallah benımde kızım olur hiç canını sıkma diğeri erkek olur inşallah sağlıklı olsunda anlıyorum seni insanın canı sıkılıyor ama kızların ve senin için için büyük bir şans ❤️🌺😘
turkan403 Nisa51 gitim canım umutlar flora artk kesin kiz dedi perinatoloji bide bu bölüme gönderdi buna hic gitmdm ama kesinleştirecek heralde
turkan403 Nisa51 vala anlmdm iyi mi dedim evet ayrıntılı bakalim dedi cinsyete emin olamadi mi baska bisey mi gördü anlmdm