CerenSelvi Kızlar bende de var ama çok hoşuma gidiyor 😇 bence her şeyin tadını çıkarmak lazım, zaten hepsi doğumdan sonra dökülecek 💙
CansuTreci Aysealty badem yağı kakao yağı ve vazelin bunlar tüylenmeyi arttırır. Herhangi birini kullanıyorsanız. Acı badem sütünü öneririm hem tüylenme probleminiz olmaz hem de çok güzel nemlendiriyor.
Nurrrr Mehin bnde öyle düşünüyordum ama doktor ikiside kız olabilir dedi ama daha erkendi 12 haftanın içinde yaptı bu yorumu hayırlısı 😉
Haticeyasin Aysealty çatlak olmaması için hangi kremi kullanıyorsunuz ben badem yağı kullandim sadece.
Aysealty Haticeyasin bio oil kullanmıstm bu tüylenme olayından sonra bıraktm smdi lierac kullanıyorm☺
Melikinannesi Ultrasondaki jelde etkili tuylenmede 34.haftadayim ayda 1 kere hassas bolge agdasiyla aliyorum bi sikinti olmuyor .
Ertugrulum bende hic olmadi hatta tuylerimde ciddi dökülme oldu ama dogumdan sonra geçiyormuş merak etmeyin 🤗🤗
Aysealty Belos92 o zaman ondan degildir ben birden tüylenme görünce ona yormustum baska kullandgm bişey yoktu diye o zaman hormonsal bişey😔