Bbdk ben her ikisi ile de görüştüm sonuç olarak Acıbadem’de başlamaya karar verdim doktorum Şahin ZETEROĞLU mükemmel bir adam çok fazla güven veriyor süreci anne adayını yormadan hızlı bir şekilde sonuca ulaştırıyor ilk randevum 10 şubatda idi yani sürece bu tarihte başladım 28 martda transfer oldum 9 nisanda pozitif sonucu aldım hiç strese girmeden yormadan güzel bir süreç geçirdim embriyologları hemşireleri Ayşe hanım Emine hanım Ceren hanım hepside her konuda destek oldular istediğim her zaman doktorumu hemşirelerimizi arayıp soru sorma ulaşma imkanı buldum. Bahçecide güzel bir merkez doktor bey ile randevuluda görüştüm hastane araştrmasında ama süreci daha ilk görüşmede bize o kadar uzun o kadar yorucu anlattı ki maliyet olarak ta Acıbadem’den bir tık pahalıydı. Acıbadem’de tüp bebek süreci de ilaçlara tahmini 40 bin yumurta toplama 105 bin spermiyogram 3 bin transfer 38 bin verdik normalde 6. 200 de ilk muayene ücreti vardı ama bizden almadılar yani özel bir sebebi yok doktorumuz insiyatif kullanmıştı 5 adet embriyomuz vardı dondurulmuş embriyo transferi yapıldı 105 bin tl nin içinde dondurma ücreti de vardı.