Bbdk an başından anlatmam gerekirse bende pcos, tiroit var daha once 1 kimyasal 1de kurtaj oldum , evleneli 4. Sene içindeyım cok zor hamıle kalıyorum , kutahyada oturuyorum ama bursalıyım , bursada başka bi klinikte 3 kere klomen catlatma ignesi oldum bi işe yaramadı. Sonra eskisehir üreme sağlıgına basladım 4 5 ayım boşa gitti aşılama yapılcak dedi bi türlü gecikemedi halbuki normalde yumurtalarım büyür bunlar asla büyğtemedi iyice psikolojim bozuldu benım bı komsum bahcecide yaptırmıs o tavsıye etti onun 15 sene sonra şlk denemede olmus , bende oryaa gittim gittiğim ay bı sorun olmadıgı icin direk tedaviye basladık ilk ay yumurta buyutme ve toplama oldu 2 regl ara verildi 2. Reglde transfer icin islemlere basladı adetin 27. Günü transfer oldum ve ilk denemede olumlu sonuc aldık cok şükür , cuma günü ilk defa kontrolum var , para olarak herkes diğer merkezlere gore pahalı diyo gercekten oyle ama cok yıpranmıstım yani dahha uzayan bı sureci kaldıramazdım neyse 160 bin tuttu hamilelik sonucunu alana kadar , bundan sonra da orda devam edtmek istiyorum yine ilaçlar flan doğuma kadar 200ü rahat bulur ama kımısı devamını baska yerde devlette fflan devam ettiriyomus ben riske atmak istemedim bakalım oyle cabım baska sprmak istediğin bisey varsa sorabilirsin