1prens_1prensesannesi_ mlkkk kaset testin markası neydi acaba hayırlı olsun bu arada rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin ins :)
mlkkk 1prens_1prensesannesi_ amin teşekkür ederim🙂 inanın hatırlamıyorum ama sonraki süreçte yapmaya devam ettim ve hepsi farklı markaydı. Bende erken gebelik testi normal teste göre daha silik çıkartıyordu en ucuz kaset test bile daha net çıkarttı
Mutlluu 1prens_1prensesannesi_ 2 gün var daha ama zaten varsa çıkar teste benimde 4 günüm vardı çok silik çıktı teste direk kan verdim onda da çok düşük değerle öğrendim ama çok şükür şuan 10 haftalığız rabbim gönlünüze göre versin inşallah
1prens_1prensesannesi_ Mutlluu Yaptım canım çarşamba günü idrar testim pozitif çıktı perşembe günü de kan verdim beta 193 çıktı hamileyim çok şükür ♡
Mutlluu 1prens_1prensesannesi_ çok sevindim senin adına canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun tebrik ederim 🤲🏻❤️
1prens_1prensesannesi_ Mutlluu amin canım Allah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ♡
Cnsmv Reglime 4gün var dayanamadım sabah test yaptım negatif çıktı.böyle olup yinede gebe olduğunu öğrenen varmı?