Aden35_yn Munevver_kaplan_33 sezaryan den nedense korkuyorum neden beklemeyi tercih etmiyorsunuz zaten az kalmış ne güzel ilki normal doğum olmuş tabi siz bilirsiniz de ☺️hayırlı doğumunuz olsun inşallah 🙏
Munevver_kaplan_33 Aden35_yn doğrudur ilki normal oldu burda yaşadığım sıkıntıları anlatıp insanların günahına da girmek istemiyorum emin ol sezeryanin o ameliyat ortamından korkuyorum yoksa normal doğumda yasadiklarim kadar kötü olmicaktir insallah kendimi öyle kodluyorum ki rahat bir doğumum olsun
Aden35_yn BusraaZeynep 38+1 im pazar gününe verdi çatıya bakıp vermişti sezaryen olmamı önerdi Özele gidiyordum ben doktorun sezaryen yanlısu olduğunu düşünüyorum devlette de gözükecem sende başka doktora gözük
Derya-D Aden35_yn 38+3 oldum. Ara ara sancılar var. Yürüyüşe abandım bu ara. 10 dkk tempolu yürüsem sancıdan yürüyemez hale geliyorum ama dinlenince geçiyor..anlamadım gitti
Derya-D Aden35_yn muhtemelen. Gerçek sancı durmaz çünkü. Yalancı sanciyi yürüyüşle başlatıyoruz. Sıcak duşa giriyorum bitiyor 🥺
Kader-46 38+2 beklemedeyim. Kızım 40+1 de geldi. Sanki bu da geç gelecek gibi 😶🌫️ sizin de vajinanız ağrıyor mu kızlar ? Artık ağrılarım çok olmaya başladı bu beni yoruyor. Sormak istedim size
Munevver_kaplan_33 Kader-46 vajina agriyorsa doğum yakındır diye düşünüyorum alta baskı yapıyor demekki önünü açmaya çalışıyor bende de hiç bir belirtir yok sadece idrarar torbasına vurdugunda sıkışıp lavaboya gidiyordum bu gün doğuma giricem inşaallah yoldayim şimdi
Aden35_yn Kader-46 ağrı yokta dışarıda yürüdüğüm zaman çişim gelecek gibi oluyor, ağrılarınız başladıysa doğum yakındır herhalde
Masal24- Aden35_yn Benimkinden de tık yok beklemedeyiz 🤣 yeri çok rahat sıpanın gelmek istemiyor 🤣 yalancı sancılar, kasılmalar vs. oluyor ama başka da bir şey yok
Kader-46 Aden35_yn ayyy inşallah öyledir burada 40 a kadar ağrı çektiğini söyleyenler var umarım öyle olmaz 😊
Zeeyneep64_ Ben de 38+4 üm. Tık yok yürüyüslere devam dedi doktorum bir de hurma yemeğe basladım bakalım bebis ne zaman gelmek isterse artık