BusraaZeynep Aden35_yn benimki cumartesi kontrolde dönmemişti. Çarşamba tekrar çağırdı dönmemiş olursa sezeryan olacak gün vereceğim dedi ilk gebelik. Suyu fazla. Daha fazla bekletemeyiz dedi. Kafam karışık ve aşırı derecede sezeryandan korkuyorum .
ElifSencan123 Aden35_yn 38+2 ama şuan için hıc bir belırtı yok malesef beklıyorum 3.normal doğumum olacak. İlki 39 ikinci de 37 de gelmişti oysaki
nurimsi Aden35_yn Şuan da bile pilates topundayım hurma egzersiz ördek yürüşü her yolu deniyorum her gün sıcak duş vs sizin bildiğiniz şeyler varsa onları da denemek isterim
Aden35_yn BusraaZeynep bana da sezaryen günü verdi bende olmak istemiyorum korkuyorum 🥹sizin bebek makat gelişli mi
Aden35_yn nurimsi doktora hurma ananas yiyeyim dedim bilimsel açıklaması yok bunun dedi hareketler yapayım dedim bebek anne sağlığı için olabilir dedi yani ne desem yapmana gerek yok gibi şeyler söyledi zatrn sezaryen yapmak istiyor ama ben olmayacağım
Aden35_yn ElifSencan123 benim de ilk gebeliğim bende de hiçbir belirti yok ya nasıl gelecek diye merak ediyorum içerde kaldıkça kilo alıyor ağırlaştımda doğsa çok güzel olacak 🥰
Aden35_yn SelmaGmss bebişin keyfi yerinde o zaman 😀😀suni sancı alıp normal doğum mu yapacaksınız acaba bi de kaç kilo bebş
Munevver_kaplan_33 Aden35_yn 2. Gebeligim ilki normal d. Oldu 38+6 da doğdu şimdi ikincide tam 38+6 da olacak sabrım kalmadı bu gün sezeryan olmak istediğimi söyledim ozeldeki doktoruma sabah yatışım verilicek Allah’ın izniyle öğlen olmadan kızım kucagimda olur
Aden35_yn Munevver_kaplan_33 sezaryan den nedense korkuyorum neden beklemeyi tercih etmiyorsunuz zaten az kalmış ne güzel ilki normal doğum olmuş tabi siz bilirsiniz de ☺️hayırlı doğumunuz olsun inşallah 🙏