Shylaaa Glsm3434 bestlak damla, hurma, dere otu bol su. Ilık duş, pozitif enerji, az da olsa uyku. Sütüm az deneyin damla damla demek kanallar yavaş yavaş açılıyor demek güzel düşünün 🌸 bir de gümüş kapak tavsiye ederim sütü aşağı çekiyor bence ☺️
Lina- Melek3675 eczaneden alıyorum 439 tl maalesef artmış baya fiyatı ama trendyolda 385 tl gördüm ordan da almıştım daha önce ama eczanedeki gibiyle aynı gelmedi tadı bana
Bergamot Glsm3434 Bol bol emzireceksiniz çaresi bu. Diğer tavsiyem ise rezene çayı. Ama bu bu e-bebekte markette satılan paketliler değil bildiğiniz aktardan alınan tohum gibi olanlar. 1 büyük kupa suya 1 tatlı kaşığı rezene kaynatıp içtim sabah akşam. Tam 2 sene dolu dolu emzirdim oğlumu üstüne memeden kestiğimde ateşlendim o derece 🙏🏻
Hulo2105 Glsm3434 e bebekte mamsel marka rezene çayı var. Ben içer içmez göğüslerimden sütler akıyor sağıyorum ondan al kesinlikle ki sütüm de var normalde resmen x2 artıyor
Melek3675 Lina- öyleyse uygun fiyatı bana 1000 tl demişlerdi memnun kaldığınızın resimini atar mısınız
Lina- Melek3675 bunu kullanıyorum günde 3 defa içilebiliyor gece yatmadan iç sabaha kadar dolup taşıyor
Melek3675 Lina- bunu nasıl kullanıcam daha önce hiç göredim şurup mu damla mı anlatır mısın rica etsem
Lina- Melek3675 damla şekilde 1 su bardağa 20 damla damlatıp içiyosun sabah öğle akşam ama ben kafama göre içiyorum günde 3 defa içilebiliyor
Lina- Melek3675 içtikten sonra 4 5 saat emdirmeyip sağıyorum bazen 90 bazen çok nadir 120 emmek istemiyo uykuluyken çünkü ama uzun zamandır sağmıyorum