myavocado Evhamlikurabiyeanne bebeğim bugün 31 günlük idi tartıldı 4.170gr, doğum kilosu 3.240 idi, doktoru kilo alımı iyi olması gereken gibi dedi, bir ayda 900gr için.
Evhamlikurabiyeanne myavocado bana da 1kilo alsa tamam ama neredeyse 2 kilo almis diyince bir taktim kafama ya
myavocado Evhamlikurabiyeanne yani bilemedim çok gelmedi bana sizinki de ama. 46 gün çünkü bir buçuk ay bir de biz 3.240 doğduk ama sarılık filan atlattı baya kilo verdi 15. gunlerde. Sütünüzün beslemesi de maşallah çok güzel ben mama da veriyorum
Omusum Evhamlikurabiyeanne Benim oğlumda 2870 doğmuştu 4 gün sonra kontrolde 3620 gelmişti doktor emzirdiğim için problem etmedi hep hızlı kilo aldı, mama veriyor olsaydın azaltmanı isteyebilirdim demişti o yüzden sizde kafanıza takmayın anne sütüyle besliyorsunuz ne gibi bir zararı olabilir ki
Evhamlikurabiyeanne Omusum zaten her seyi kafama takan biriyim böyle duyunca cok modum düstü ama biraz rahatladi icim yorumlari okuyunca
Dkblz Anne sütünün kesinlikle zararı olmaz demişti doktorum ne mutlu ki yarıyor sütün ve gelişiyor bebeğin hiç kafana takma. Doktorunu da değiştir bence. Mama veriyorsan o farklı tabi
Evhamlikurabiyeanne Dkblz yok mamaya simdilik gerek olmadi mama kullaniyor olsam fazla verdim derdim ama emzirince asiri verdigimi de anlamadim