kocaailesi Gamzzkan al benden de o kadar ya 40+4 oldum ve en son 1 hafta önce gittiğimde 3.600gr dı bebeğim. Ve daha doğmuyor 2 gün sonra kontrole gideceğim inşaAllah o zamana kadar kendisi geleceğim der 🥹
Gamzzkan kocaailesi inşallah kendi gelir Allah yardimcin olsun . Ama gelmiyorsa da çok bekletip riske atma. Doguralim gitsin 😂
kocaailesi Gamzzkan 2. Gebeliğim bu, ilki 40+1 de gelmişti 😟. Bu küçük hanım bayağı nazlı çıktı gelmiyor 🥲. Vajinal dogum istiyorum bir sıkıntı olmazsa ama yinede Allah’ın dediği olur elimden duâ etmekten başka bir şey gelmiyor 🥹
br2023 Gamzzkan Benimkinin gelmeye niyeti yoktu en son onu denedm işe yaradı rahat bir pozisyonda olsanz tmmdr😁
Masal24- Gamzzkan İnşallah gönlünüze göre olur 🙏😍 yok daha gitmedim cumartesi günü gideceğim bakalım ne diyecek ☺️
kocaailesi br2023 denedik cinsel iliskiyi pek kesmedik zaten gebelik sürecimde ama gerçekten artık göbeksiz bir iliskiyi özledik 😂
yalandunyaa Gamzzkan hergun 6 veya 7 adet hurma Perine masajı vs. YouTube bakın birde ananas kalk kız markete git al ye yap Birde şimdi Kalk bina kaç kat Yan yan in çık 🤣
sedefyrs1101 Youtube da activating labor adlı egzersiz var onu yapın yorumlara bakarsanız gecesine suyu gelip doğıuranlar var 😁Ben yaptığım gece kasılmalarım baslamıştı açılmaya da çok faydası olduğunu düşünüyorum 😁🌸
Dkblz sedefyrs1101 şu ana kadar egzersiz yapmamış olsakda yine de yapabilir miyim bu videodaki hareketleri
br2023 Dkblz Yapabilirsin ama bir tık zorlanrsn ve çabuk yorulursun ama yorulsan da devam et mutlaka işe yarar ama devam etmezsen işe yaramaz☺️
sedefyrs1101 Dkblz Evet 38.haftadan sonra yapabilirsiniz yorumlarını okuyun burada bikaç ay önce bi arkadaşa yorum yaptım önerdim bu videoyu hemen arkasına doğumu oldu 😁😁 Deneyin kızçeler gördüğüm herkese öneriyorum🤣