nuurmiss Ben Sultangazi’de oturuyorum Bu hamileliğimden önce bir düşük yaptım yedi haftalıktı diret özel hastane olarak medigold Hastanesi’ndeki gül hanıma gittim Beni direkt alttan muayene Edip kürtaj olmam gerektiğini söyledi her şeyi pat pat yüzüme söyledi işte müsaitsen hemen şimdi yapalım Bu bu fiyat falan diye evime yakın olduğu için Tek gittim Doktora da ben eşimle konuşacağım diyip dışarıya kendimi zor attım psikolojimi bozmuştu yani. Nehir Hanım’a da altı ay önce kuzenim doğum yaptı Son haftasına kadar her şey çok normal bir şekilde ilerliyordu çok düzgündü sonra birden sen normal doğuramazsın diyip sezeryana aldı o yüzden sezeryan doğurdu bundan dolayı kendisi memnun değil bende 2 kere muayene olmak için gittim Bana sürekli idrarın varken gel diyordu İlkinde keseyi görmek için gittik ikincisinde ise kalp atışı için gittik Kalp atışı için gittiğimde böyle çok ters davrandı inşallah idrarın vardır yoksa alttan bakarım falan yaptı bende vazgeçtim gitmekten oraya araştırdım çok araştırdım burda okudum etrafıma sordum en sonunda asiye hanımla tanıştım şuana kadar da çok memnunum