Bi kaç saat önce reglim gecikti hamilelik şüphem var diye post açtım. beklemenin faydası yok diyip kan vermek istedim. Bu arada merkeze 140 km ötede 2 saat mesafe de bi ilçe de yaşıyorum. Bi kaç hafta önce özel hastaneye merkeze gittiğimde kimliği mi özel sogortalar bölümünde unutmuşum 🤦♀️ az evvel önce asm ye gittim kimliksiz giriş dahi yapmıyoruz dediler gönderdiler. Devlet hastanesi kadin doğuma gittim rica ettim yarın diş randevum var üstelik bilmeden röntgen çektirmiyim dedim. Oda git 2 saat otedi ki hastaneden kimliğini al gel yada diş randevunu iptal et dedi . Son umut ayni hastanenin aciline gittim . Onlar da gebelik bakmıyoruz yasak dedi . Git eczaneden test al dedi küçümser. Once ki gebeligim teste negatif kanda pozitif çıkmışti gibi bu arada hastaneye tc ile giriş yaptım ama kadın doğum randevusuz bakmıyor diye önce beni kabul eder mi diye Rica etmeye gittim. Hanımefendi nin hiç bir hastası yok sadece bir barkod verip kan almaya gönderecek beni ama keyfi istemedi tersledi gonderdi . Test aldım geldim yaptım yok çıkmadı. Ama 2 gün gecikme devam ediyor. Tamam yani keyfi şartlarda bakmıyor olabilirler ama o kadar derdimi anlattım insan olan yardımcı olurdu . Sinirden ağladım resmen