Darkparadisee Kızlar 32. Haftadayım bebek 1900 gr çıktı doktor normal ama biraz zayıf olabilir dedi sabah en az 2 yumurta yemen lazım diye uyardı ama yumurtadan nefret ediyorum sizin bebeginiz kaç kg du bu haftalardaa aynı problemi yaşayan varmı
Livelyy1 Darkparadisee canım tiksinsende sevmesende yemeğe çalış bebeğin için fındık ceviz kabak çekirdeği muz yiyebilirsin hatta yiyebilirsen bebe bisküvisi ve sütü karıştır içine fındık ceviz yada muz doğra ye bebeğe kilo aldırır
Aylaa123 Darkparadisee 32. De 1800 gramdı ve doktor gayet normal olduğunu söyledi bu bir problem değil ki . Ama aynı şekilde besleniyorsanız doktorum beslenme tarzını biraz değiştir daha çok kuruyemiş ve yeşil yapraklı sebze ve et balık tüket dedi . Çünkü sürekli aynı tarzda beslenmekte kilo alımını yavaslatıyor ama bebeğiniz zayıf değil olması gereken kilo aralığında
Cerenalay55 Darkparadisee ben hic yumurta yemedim et tavukda yemem hamileleigimde sadece tavuk oda cok az yerdim valla cocuk 3600 dogdu bence alakasi yok
aleynayavz Darkparadisee 32. haftada benim bebeğim de 1750 gramdı ama bir hafta da geriden geliyor doktor minyon olacak diyor
Darkparadisee Livelyy1 bende yemeğe çalışıyorum omlet içine yulaf peynir karıştırıp ama her gün her gün yiyemiyorum peynir yoğurt tüketebiliyorum tavuk balıktada problem yok ama genelde dikkat et diye uyarıyor doktorum yumurta protein alımı konusunda
Darkparadisee Cerenalay55 ne güzel bana sürekli protein alımına özen göster diye uyarıyor nedense tavuk balık peynir falanda yiyorum sadece yumurta ve kırmızı eti çok yiyemiyorum