Beyza_12 Meryem345 ilk hamilelikte tiksindim kızim oldu 😂et yenilen odada bile duramazdim hatta o kadar severim ki ben bı daha et yiyemeyecem mi diye ağladığımi bilirim😂😂😂 doğumdan çıktim doktor sıvıdan katıya geçiş yaptığı gibi et istedim 😂şimdi ikiniye hamileyim durum yine aynı tiksiniyorum cinsiyet belli değil ama erkeğe benziyor kemik yapısı 😂
Nsvl Benimki kız et tavuktan aşırı tiksindim yiyince saatlerce midem bulanıyor çok dokunuyor , ilk 4-5 ay gördüğümde bile kusasım geliyordu😁😁
Ftm35 Meryem345 bende et tavuğu evde yapmak istemiyorum ama dışarda et biraz yiyorum yani evde hoşuma gitmiyor 😆
betyy16 Meryem345 cinsiyetimiz kız ama ilk 4 5 ay tavuk et ağzıma süremedim yediğimi düşündükçe kusuyordum
Bendiyebiri_ Meryem345 ay ilk oğlumda kokusu ve kendisini gorucne dokunmama rağmen kusardim içim dışıma çıkardı etli yenek ve et yemeyi seven bir insandim oğlumda biraz soğudum gibi
Meryem345 Bendiyebiri_ genelde duyduklarım erkek çocuklarında tiksindi diyeydi ama burda kız bebeklerde de tiksinen varmış 😀
Ftmnnr Meryem345 13 haftalıkken gittik erkek dedi ama tam emin değilim değişebilir dedi %90 erkek galiba bilmiyorum