Haticeebasyoll Kizlar kutahya anadolu hastanesinde hangi doktora gidiyorsunuz ve doğum ücretiniz nedir 🤗
Tugba2019 Bn somada yasıyorum ama ailem kütahyada bnde kutahyada dogum yapmayı dusunuyorum yasin beyı cok fazla öneriyolar bende ona gıdıcem inşallah
Sevim43 Haticeebasyoll ilk hamileligimde hep alttan muayene etti beni ve daha sonra tabi Allahtan düşük yaptım kalbi durdu bebegimin direk alıştıra alıştıra söylemedi kalbi durmuş diye aniden söyledi ve çok üzülmüştüm
Haticeebasyoll Ya kiyamam allah bunu kucagina almayi nasip etsin bende ona gittim iki sefer ama her gidisimde cocuga bakmadan sebepsiz ölüm vardir bi bakarsin ölür iste surekli takip et birsuru ölüm geldi bana bahaneleri misafirlikteydim anlamadim ayaktaydim anlamadim dediler dedi piskolajim alt ust oldu cok kafaya taktim bi bes dakka kimildamasin cocuk sacma sapan agliyorum bisey mi oldu acaba diye degistirmeye karar verdim mecburen bende
Sevim43 Haticeebasyoll amin canım Allah razı olsun inşallah 🙏🏼 psikoloji çok önemli canım Benimde hep alt üst etti şükür Yasin bey geldi doktor yoktu etrafta ama memnun kalırsın çok mükemmel biri Allah razı olsun çok rahatlatıyor
Haticeebasyoll Aynen piskolaji baski olunca diken ustunde kaliyo insan ama insalah yasin beye devam edicem
Haticeebasyoll Sevim43 masallah ALLAH kucağınıza almayı nasip etsin biz 28 haftalik olduk insallah 😍💙
Sevim43 Nisa43 nasıl hem Özel hem devlette gidiyorsun detaylı ultrason fiyatları nedir biliyor musunuz birde hareketleri ne zaman hissettiniz 🤩
Nisa43 Sevim43 kuzum tarama tesdimi devlette oldum bi ucret ödemedim daha 11+5 im hareketlerini hissedemedim daha