Ahsennurr Meliha09 ayy benimde son 31 aşırı heycanlı ve sabırsızım artık bebeğimi sağlıkla kucağıma almak istiyorum
aden026 Deniz12- Bizim de belli değil çarşamba günü kontrolümüz var %90 çatı muayenesi yapacak.. 37+5 oluyoruz artık :)
Deniz12- aden026 hadi bakalım hayırlısı. Çatı muanesi bna iki kez yapılmasına rağmen yine bir şey söylenmedi. Siz güzel haberler alın insallh🤲
aden026 Deniz12- ilk defa yapılacak benim de çok heyecanlıyım yani merak ediyorum. Umarım sizin de çok güzel geçer süreciniz sağlıklı kucağımıza alalım bebeklerimiziii
myavocado Meliha09 ben bir ay önce doğum yaptım, ama son 99 dan sonra göz açıp kapatana kadar geçiyor gerçekten. Doğunca da aynı şekilde ilk ay çok hızlı geldi, dün tam bir ayı doldurduk biz de 😑 herkesin sağlıkla, kolaylıkla kavuşmasını diliyorum 😊🙏
Tugba9106 myavocado gözünuz aydin güle gule duâlarla büyüsün bebişiniz inşallah . Siz Ankara liv Hospitalde doğum mu ettiniz ? Sanki baştan beri öyle hatiliyorum sizi Ankara Liv’e gittiğinizi yanlişim yoksa ?