68pembemavi01 36 haftalıkken gidecem nasipse inşaAllah doktor’a çatı muayenesi yapar mı bu haftalar da doktoru yapan var mı?
BirAskMasali1323 68pembemavi01 Çatı muayenesi dedikleri alttan muayene mi oluyo yani ultrasonun yanındaki koltukta olan muayene mi yoksa bu başka mi
Htccndn 68pembemavi01 hiç bilmiyorum canım ama acaba doktordan doktora değişiyormu burda çünkü erken yapanlarıda okudum
BirAskMasali1323 68pembemavi01 Bende 36 haftaligim geçen hafta önce ilk nst m yapıldı sonra normal ultrason muayenesi ardından hemen aynı yerde çok afedersiniz özür dileyerek soruyorum doktor alttan parmagini soktu bu çatı muayenesi mi oluyo ilk gebeligim bilmediğimden soruyorum
3_oglan_annesi 68pembemavi01 anladım salı 36 haftalık olacam nst vs baglamadılar merak ettm yapılıyormu oncekı hamılelıklerı unutmusum hep
68pembemavi01 M-Urass_Mom Bugün çok baskı vardı da o yuzden sormuştum diğer hamileliklerim de 37.hafta’dan sonra olmuştum.
yigitmom_ BirAskMasali1323 evet canım çatı muayenesi parmak kontrolüyle yapılan bir işlem. Muayene sonrası rahim yumuşaması ve açıklığının olup olmadığını dile getiriyor
68pembemavi01 Htccndn Bugün çok baskı vardı o yuzden sordum canım diğer 2 hamileliğimde 37.hafta’dan sonra olmuştum.
Htccndn 68pembemavi01 anladım canım yani söylesen yaparmı acaba doktor istersen bir söyle kontrole gittiğinde yapadabilir bir sağ sağlim doğursaydık artık ya 😂