Merveee277 Ellaynagme benim 2ayda anca çıkıyor tüylerim geç çıkıyo hamileliğimden beri nedense kaşlarımı koltul altımı ne zaman aldırdım hatırlamıyorum ☹️
Serencakarli Ellaynagme benim bazen 3 hafta da bazen de ay da bir genelde ayda uzamış oluyo 3 haftada kısayken aldırıyorum hiç acımıyor 6 aylık hamileyim hiç acımıyor 😊
Dilek35 Ellaynagme ben ayda iki defa almak zorunda kalıyorum hormonlarım coşmuş durumda 😂😂 Eskiden canımda acımazdı şimdi çok hassasım heralde fazla acıyo 🙄
zeynepsalgar1 Ellaynagme hamileliğimden önce yavaş uzuyordu şimdi ise aldılar başlarını gidiyorlar anlamıyorum😂😂😂 bir de ben Aydın da yaşıyorum benim ağdacım İzmir de ailemde orda mecbur her ay oraya gidiyorum 🤭
SevgibiR izmirmasali35 valla ben yeni aldırdım 32 de bide doğuma yakın aldircam artık kacinci haftada aldirsam bilmiyorum
Cepvcivi2 Ağdaya devam tabiki hep kendim aldım ayda bir ama bu sefer bir ayı epey bi geçti doğuma yakın daha rahat alayım diye ellemedimm 5 gün sonra doğumum var çok zorlandım ama kendim aldım yine bütün heryerimi Allah yardım etsin bize kadın olmak zor kuföre gitsem iyi olurdu ama hem utanırım hem de günah gitmem gidene de saygım sonsuz gerçekten zor oluyor epey zorlandkm ama gözümde büyüyordu resmenn
ATC Ellaynagme genelde doktora 2 hafta da bir gittiğim için doktora gitmeden ni gün önce gidiyorum 2 hafta da bir yani hem her kontrole doğuma gidiyor gibi oluyorum hem de çok uzamadıgı için canım yanmamış oluyor 😊