SevgibiR Nezahatozen valla inş kizarmaz aldirdim ama 😂 birde doğuma yakın aldircam artik TM 😹 evde yapmaya kalksam hiç yapamazmisim kdna sordum ne kadar sürer dedim 20-30 dk da biter dedi bı çıktık odadsn 1 buçuk saat sürmüş 😹😹
Nezahatozen SevgibiR valla 20 dakika da bitiyor kız ama ben tabi ay dur ay bekle diye diye anca yarim saati geçiyor
Ellaynagme SevgibiR bana kalsa bende dogumsa aldırırım ama, eşlere azcık saygı gostermek gerekiyo, yazık garibanlara 😂😂😂
Rabia06 Ellaynagme almanyada yaşyrm burda öyle kuaförlerde agda felan yapilmiyo keşke yapılsa 😕 Ablamı çagırıyorum sagolsun o yardım ediyo bana
Ellaynagme Rabia06 evet biliyorum bende yurtdısı muzdaribiyim zaten. Daha gencken hep jilet vurdum simdi acısını cekiyorum 🤭
SevgibiR Rabia06 oradakiler napiyo acaba hiç tüy yok onlarda ya 😹 ya tüysüzler ya da nasıl aliyorlarsa
Elaylama 4 hafta 5 haftada bir gidiyorum tüyüm yok bi de açık renkli o nedenle. Ama şimdi gebelik son haftaları olunca 3 haftada gittim. Tamamen temiz olsun istiyorum strese girdim daha dün gittim 38'in bitmesine 2 gün kala. Dur bakalım ne zaman doğacak bizimki.
Minik_Hanim Ellaynagme bana doktor enfeksiyon riskinden ağda yasak dedi hala jilet kullanmadım sanırım yasağı delicem🤔
Minik_Hanim SevgibiR ben hiç jilet kullanmadım şimdiye dek sadece ağda yaptırdım rahatlığını çok iyi biliyorum :) enfeksiyon ihtimali düşündürüyor beni..