Azrayyy Kumsal28 yok canım biz istemedik bı sorun yoktu kızımda zaten ilk geceden olmuştu şuanda çok istiyoruz ama önce pozitif sonra negatif çıkınca bütün hevesim gitti yarın gidip kan testi vercem eğer zaten gebelik varsa çıkar Allah’ın izniyle
birmayismasali Bat 29 Eylül bugün idrar testi yaptım negatif çıktı. Yumurtalamam 12 Eylüldu acaba erken oldugu için mi negatif çıktı bilmiyorum çok üzgünüm😔 gecen ay kimyasal gebelik geçirdim
Kumsal28 birmayismasali daha var cnm hemen karamsar olma hakkında hayırlısı neyse o olsun sıkma canını hazır olduğu zmn gelicektir bebişin 🌸
Kumsal28 likapaa53 kişiden kişiye değişiyor o bakalım sizinki ne kadar sürecek hakkınızda hayırlısı olsun cnm🤲
isimsiz19 Kumsal28 1 senedir aralıksız deneyip olmayınca böyle oluyor işte zaten bu ay hiçbirşeye uymadım tedaviye başliycam diye olursa mucize olur normal şartlarda adetim hep 4 gün önceye atar bu ay atmadı bekliyorum bakalım
sevgibeybi @"Kumsal28 dün regl olcaktım ama olmadım hala test de yapmadım. Erkenden heveslenmek de istemiyorum ama merak da ediyorum 😃
likapaa53 Dün çok kasık ağrısı batma bel ağrısı göğüs sızlaması yaşadım birde ayaklarım buz kesti ama hamilelik belirtisimidir bilmiyorum Ama sanki hamile değilmişim gibi geliyor regl olcakmışım gibi hissediyorum inşallah yanlış hissediyorumdur🙈
likapaa53 Kumsal28 normalde bat 27 Ancak 1- 2 aydır Bir gün öncesi olmaya başladı Yani bat 26 da olabilir 27’de☺️