Mavininannesii canım sakin ve akıllı ol zekanla gelmemesini sağla
Mesela benimde kaynanam sürekli görümcelerimin bize gelip cocuguma bakmalarını istiyor bunu eşimede söylüyor ee zaten evli cocuklu hepsi bekar olsalar tamam neyse ama hepsinin en az 2 cocugu var öncelikle sakin ol herşeye sert ve ani tepkiler verme inada bindirme onları
Ben eşime sakince dedim onların zaten cocukları var geldikleri zaman bana daha cok zahmet olurlar ben bir cocuga bakabiliyorm ama öbür türlü misafirlerle ilgilenmek zorunda kalıyorum
Geçen hafta kaynanam geldi eşime dedi ki insan bacılarını evine çağırmaz mı
Eşimin cevabı - Hergün hergün olmuyor onlarında coluk cocugu var yeterince ben şooook 😅😅
Cnkü eşim kadar ablalarına ve annesine bağlı kimseyi tanımıyorum yavaş yavaş gerçek ailesinin eşi ve cocuklarının oldugunu fark ediyo ❤️ Kendini cok üzme eşinin hassas oldugu konuları bul ordan onu sıkıştır
Sanki herkesin kayınvalidesi mi yardıma geliyo
İkiz doğuranlar nasıl bakıyor
Kimse cocuk bakmayı anne karnında öğrenmedi
Beni ve cocugunu düşünüyorsan eğer yalnız büyütmem benim için daha rahat olacaktır ben annenden asla rahatsız olmam ama yanında rahat degilim gerek evim mutfagım gerek kıyafetim olsun de
Annen bizdeyken istedigim saatte uyuyup kalkamam de zaten bebek geceleri uyumayacak benim için 1 saat uyku bile altın gibidir de
Sen benim annemle kalsan rahat eder miydin de
Belki evimin düzenine ve temizliğine öncelik vermicem bebeğe vericem de ama annen bizde olursa sürekli temiz toplu olmalı deeeee aklını kullan canım açıkçası benim bile cok zoruma gitti bu yüzden yazdım bu kadar yardımcı olabilecegim bişey varsa herzamn ❤️