asyap minikmucizem20 tabiki kaynatılmaz üstelik gebesiniz kimyasallardan uzak durmanız lazım kaynayınca daha kolay yayılıyor üstelik yediğimiz içtiğimiz alanlara kullanmamalıyız çok zararlı
asyap minikmucizem20 eski haline gelmez bi çaydanlık için sizi gebertecek biriyle evli olmanın ne anlamı var deprem oldu insanların her şeyi gitti yazık günah bu kadar kendinizi ezdirmeyin her şey olabilir mutfakta
Brcuburci minikmucizem20 poecoz dökünce şöyle bı gezdirin çaydanlık ya zaten kireç hemen çıkıyor sonra çalkalayın döküyorum
Ayse0575 Brcuburci porçöz sirke limon tuzu hepsini koymuş kaynatmış kararmış çaydanlık muhtemelen tepkimeye girdi biraz zor çıkarır gibi onu ya
Betul-97 minikmucizem20 Canım porçözü niye kaynatıyorsun birde her şeyi karıştırmışsın iyi zehirlenmedin sadece porçözü dökünce bütün kireci çözüyor
Sssema minikmucizem20 cifle telliiyorum içini yaldır yaldır oluyor. İyice duruladıktan sonra sıcak suyla kaynatıp deterjandan arındığına emin olunca kullanıyorum
minikmucizem20 Sssema cifle de yaptım kireçler kalıcı ya sanki ağlamak istiyorum bulaşık makinesine attım şimdi
Runzo minikmucizem20 Kiz o ne oyle. Sadece limon kaynat ya da porcoz dok. Etkilesime girmis onla bisey pisirme hemen. Porcoz kullaninc ben iki kerede kaynatip bosaltiyorum. 3 de ancak emin oluyorum.