minikmucizem20 Arkadaşlar bugün limon tuzu karbonat ve sirkeyle porçözle kayanatayım dedim geldim baktım simsiyah olmuş içi çaydanlığın kocam da tutturdu çay napcam nasıl gider içinde ki kireç te siyah oldu birden bire anlayamadım ya
gaydirigubbakcemilem minikmucizem20 kız az karıştırsana zahirleneceksin. sadece limon tuzu ile yapman lazım
Aybukealtintas minikmucizem20 merhaba sadece beyaz sirkeyi kaynatmak bütün kireci çözüyor bosuna farklı deterjan limon tuzu vs kullanmayın lütfen sağlığınıza zararlı
Ayse0575 minikmucizem20 sadece limon tuzuyla kireç temizleniyor. Sen ekstra porçöz niye attın bacım😅 ya porçöz döküp asitlenmesini bekleyip yıkasaydın yada limon tuzuyla kaynatsaydın
gaydirigubbakcemilem minikmucizem20 diyorum ki deterjan temizlik ürünleri öyle kafana göre karıştırılmaz. Ayrı bir bilgi porçöz kaynatılmaz. Geçmiş olsun daha düzelmez malesef.
aycicek_ minikmucizem20 işte limon tuzunun yanına başka hiçbir şey koymayacaktınız. Bende sadede limon tuzu koyup kaynatıyorum mis gibi oluyor
Aybukealtintas minikmucizem20 Beyaz sirke kadar etkili olmuyor ama eğer market sirkesiyse kimyasal içeriğinden dolayı etki edebilir deneyebilirsiniz
aycicek_ minikmucizem20 bşr yemek kaşığı yeterki ama sonrasında bir kaç deda sade su kaynatıp dökün ki çaya tadı geçmesin
aycicek_ minikmucizem20 muhtemelen hepsini karıştırdığınız için paslanma gibi bir şey olmuş umarım düzelir
asyap minikmucizem20 tabiki kaynatılmaz üstelik gebesiniz kimyasallardan uzak durmanız lazım kaynayınca daha kolay yayılıyor üstelik yediğimiz içtiğimiz alanlara kullanmamalıyız çok zararlı
Brcuburci minikmucizem20 poecoz dökünce şöyle bı gezdirin çaydanlık ya zaten kireç hemen çıkıyor sonra çalkalayın döküyorum
minikmucizem20 Ayse0575 bilmiyordum hepsini. Kaynatırsam kireç çıkar diye düşündüm ama siyah oldu içi bu sefer eski haline nasıl döner kireçler bile siyah oldu