Esn biz Amasya’dan gidicez aynı gün içinde yaptırmamız lazım
Samsun da ayrıntılı ultrason
- Düzenlendi
mervetahmas aynı gün yapacaklarını sanmıyorum ama hastaneyi bi arayın isterseniz
Esn tamam teşekkür ederim 😊
mervetahmas hastanelerdeki yogunluktan dolayi ayni gun yapmiyolar bilginiz olsun 🌺
Bbbby özel hastane veya klinikler de mi öyle
mervetahmas evet detayli ultrasona bakan doktor butun genel hastalara baktigi icin yogun oluyolar. Ben ozelde yaptirdim kucuk bi hastaneydi o yuzden 1 ay sonraya randevu verdi. Ben antalya da Medicalparka gidiyorum normalde ama cok pahali diye tercih etmedim. Ama Yine medicalde de 1 hafta sonraya gun veriyodu. Randevu almadan gitmeyin yine. Samsuna bide sizin gibi cevre illerden gelen cok insan var onu goz onunde bulundurun.
Bbbby önceden randevu alıcam ama henüz karar vermedik nerde yaptıracağımıza tavsiye veren de çıkmadı formdan
mervetahmas merhaba ben kadın Doğum hastanesinde yaptırdım. Sercan serin doktor un muayesi ile. Normalde medicanaya gidiyorum
Kamazeynep55 önce normal muayeneye gidip ordan onların mı yönlendirmesi gerekiyor yani toplam da iki kez mi gidiliyor
mervetahmas evet. Aynen öyle.
mervetahmas ozelde ki kadin dogumcu bulundugu hastaneden randevu almanizi soyler disariya yonlendircegini sanmiyorum. Ama siz istediginiz yerde yaptirip goturebilirsiniz sonucu. Ona karismiyolar.
mervetahmas Atamed 250₺ Sanırım Anadolu Hastanesi’ne ait orası da. Beni ordan yönlendirdiler Atamed’e.
CansuOztomurcuk memnun kaldınız mı peki güzel ilgileniyorlar mı
mervetahmas ben medicana da yaptırdım yarım saat falan sürdü, ve doktor çok ilgili ve güler yüzlüydü, memnun kaldım
Kubraduru fiyatını da öğrenebilir miyim
mervetahmas Pek mennun kalmadım. Gerçi her şeyine bakmışlardır ama herkesin bahsettiği gibi 20dk yarım saat sürmedi malesef. 5dk da bitti.
mervetahmas 400 TL idi
CansuOztomurcuk o zaman orayı tercih etmeyim bende teşekkür ederim
Esn detayli ugur bey yapmıyor detayliya dogum evinde yaptırdım 9. Haftada randevu aldim 21 .haftada radyolog detayliya bakti bir sorun yok demişti oradan periontologa gittim ugur bey bakti haftaya tekrar gidecem bebege bakacak