M-Urass_Mom teşekkür ederim canım 9.30 dan 12:40 a kadar jel ile rahim açılması sağlandı tabi o süre zarfı içerisinde öldüm öldüm dirildim resmen yuruyucem sancidan yürüyemiyorum artık bağırıyordum çok çok sancılı geçti yatağa yatıyorum kıvranıyorum 12:40 da dogumhaneye alındım açıklık 3 cm olmuştu epidural istedim verdiler doktor zaten dayanamadığımı görünce hemen dedi oda sadece 30 dk 1 saat benim sancımi yok etti 3 doz epidural aldım her gelen açıklığa bakıp gidiyordu ama bebeğin baskısı çok olduğundan ötürü sancılarım çok üst düzeyde idi bir ara 6 cm falan oldu oZaman suyumu patlattılar temizlediler Allah’ım daha bı kötü oldum ekrandaki kalp atışı sesleri birden alarm gibi ötüp durdu ebeler de koşa koşa gelince korktuk haliyle insan korkudan soramiyor bebeğime bişey mi oldu korkusu oldu çünkü herneyse en son 8-9 cm açılmam oldu doktora söylediler başı geliyor doğum başlamış diye doktorum geldi oZaman açıklık tamdı 2 ıkınmada yavrumu aldım kucağıma ikinci ıkınmada çıktı bebeğim biraz da haliyle yırtık oluşmuş estetik dikiş atıldı şuan biraz onun ağrısı var bebeğimi kucağıma verdiklerinde herşey bitmişti ne dikiş ne bişey hiçbirini hissetmedim ellerini hissedebiliyorum ama acı falan hicbirsey kalmadı o an bebeğimi 5-10 dakika tuttular göğsümde anne bebek teması olsun diye ebeler çok çok iyilerdi hele bir tanesi vardı bebek gibi ilgilendi benimle elleriyle suyumu içirdi artık bagirmaktan sesim kısılmıştı