Birbebekannesi01 Lagertha46 bugün 22 olduk greyfurt kadarmış 😅 son kontrolüm 2 hafta önceydi 400 gr demişti 2 gün sonra ayrıntılı usg var bakalım ne diyecekler. Ayakta uzun süre durup iş yapınca belim ağrımaya başlıyor bende dinlenerek yapıyorum işler güçler değilde evdeki 2 yaş erkek bebesi yoruyor beni asıl 🥲🥲😂
Birbebekannesi01 Lagertha46 karnımın üstünde minik minik tekmeler belli olmaya başladı bile bebegin hareketlerini uzun zamandır hissediyorum içimde. zayıfım ve önceki sezaryen doğumunda etkisi var tabi bunda
Dlrdilara Lagertha46 21+5 bu aralar aşırı iştahlıyım ve 3,5 kg aldım acilen yavaşlatmam lazım kilo alımını 🤭 onun dışında gayet iyiyim
Aysmdr Lagertha46 20+6 kasıklarım ve belimde ağrı oluyor. Bazen karnım patlayacakmış gibi hissediyorum 🙂. Ama şükrediyorum hepsi için. Allah ne güzel rızıklandırmış. Ocak gelse de kucaklarımıza alsak meleklerimizi. Hafta içi detaylım var. Herkese sağlıklı kolay gebeklikler diliyorum. Allah hepimize en kolayını versin amin🌻
mucizemgelsin61 Mommya Kaç haftalıksınız alışverişe başladınız yani ben de ne zaman başlasam diyorum 20 haftalığım
Mommya mucizemgelsin61 Ben 14. Haftadan başladım ufak tefek 17. Haftada cinsiyet belli olunca kıyafetlerini aldım zaten çok almayacaktım şimdi de beşiğidir nevresimidir havlusudur onlar kaldı inşallah tamamlayacağım 21+6 dayız şu an
Orkay 20+6 yım, nefes darlığı, hemen yorulma haricinde çok şükür iyiyim 🥰 20+2 de kilosu 371 gr boyu ise 23 cm di 🥰
Mommya mucizemgelsin61 evet çok geçe bırakmayın en geç 8. Ayın başında bebeğinizin dolabı ve hastane çantanız hazır olsun ne olur ne olmaz 😊