Hasretk1 Mrvtrk ne zamandır bu şekilde devam ediyor sancı sayar diye uygulamalar var ordanda takip edebilirsiniz ve bence açılma için merdiven çıkma varsa pilates topunda dairesel hareketler ile destekleyin 🙃
Mrvtrk Hasretk1 7den beri var. Anlamlandıramadım ki sancı mı değil mi bilemedim o yüzden dinliyim kendimi dedim. Kaldırayım mı sizce eşimi gitsem mi hastaneye
Minik_prensinannesi Hasretk1 aynı durumdayız haftamız da aynı ikinci doğumum olacak Allah’ın izniyle su veya nişan gelmeden hastaneye gitmeyi düşünmüyorum açıkçası elinizden geldiği kadar sancıları evde karşılayın çünkü hemen suni sancı verebiliyorlar
Hasretk1 Minik_prensinannesi benim 38 de 3.489 du doktor 4 olmadan suni ile başlatırız dedi başta fitil ile açıklık sağlayıp bende uzun bir eylem epidural istiyorum dedim o da Tamm dedi umarım her şey su gibi güzelce olur biter bizler için 🙏🏻
Hasretk1 Mrvtrk 40 ı görürsem doğuramam ben bu tosunu 🙃 ama umarım kendi sancımla doğururum epidural ile düşünüyorum zaten ondan bir tık rahatlıyorum.
Mrvtrk Hasretk1 normal olursa bende prenses düşünüyorum. Çok iyimiş arkadaşım anlattı baya rahat geçmiş doğumu. İnşallah tosbik çok bekletmez 🥹🥰
Hasretk1 Mrvtrk bence biraz daha bekleyebiliyorsanız bekleyin sıklık be şiddet artarsa nst için gidin ama akis bir durum yoksa devlet hastanesi ise ve destekleyici epidural düşünmüyorsanız evde karşılayın sancılarınızı
Mrvtrk Hasretk1 ay amin inşallah 🙏🏻 bizim bebiş küçükmüş benim boyum kısa 1.56 . Doktorum sizden kaynaklı genetik olarak küçük bir bebek dedi. 3 kilo şu an tam
Hasretk1 Mrvtrk inşallah 🙏🏻 epidural için 4 cm açıklık gerekli tam açılmada kesiliyor ıkınabilinsin diye ama konforlu bir eylem hemşireyim epidurale baya yükseğim 🙃
Mrvtrk Hasretk1 bekleyebilirim diye düşünüyorum. Regl sancısı gibi dayanabiliyorum. Özel de yapıcam doktorumla prenses doğumu konuşmuştum, normal ilerlerse yaparız neden olmasın demişti
Hasretk1 Mrvtrk bizdede eşim 187 ben 168 ne kadar dikkat etsemde bebiş alıp başını gidiyor. Üç kilo çok güzel bir kilo doğum için 🌸
Gmom Mrvtrk adınızı görünce korktum haftamız da sezaryen günümüz de sizinle aynıydı. Sıcak suya girmeyi denediniz mi belki o biraz rahatlatır. Bebişler nasıl geleceğini gerçekten kendi seçiyor 🥹
Mrvtrk Gmom evet aynıydı ikimizinki 🥰 kalktım duş aldım baktım baya sancılar azalmaya başladı yorgunluktan uyumuşum. Sanırım bebiş beni yokladı anlamadım neden böyle oldu. İlk defa yaşıyorum böyle bir şey. Hazırlanıyor galiba gelmek için son denemeleri