Asminli Doğum ücretlerini bilmiyorum ama kadın doğum doktorları genellikle yoğun mesela siz içerideyken başka hasta da içeri alınıyor bu yuzden Doktorla rahat bir şekilde iletişim kuramıyorsunuz rahat edemiyotsunuz. Devamlı geldiğiniz doktorunuz o gun yoksa yerine bakan doktoru bekliyorsunuz oda sıra ne zaman gelir Allah bilir en kötü 1 saat bekliyprsunuz içeride kaldığınjz süre maksimum 5 6 dk kaç kere arayıp randevu alarak gitmek istedim gun içinde gelebilirsiniz randevuya gerek yok diyorlar, birebir doktora ulaşabileceğiniz bir iletişim numarası yok vermiyorlar acil bi durum olsa önce hastaneyi araman sonra doktorla gorusmek istiyorum demen lazım çağrı merkezindeki kişiler soruyorlar önce konu nedir neden görüşmek istediniz diye bide onlara açıklama yapıyorsun daha sonra ulaşabilirseniz eğer yoğun değillerse doktor ve asistanı yarım saat 1 saat içinde dönüş yapıyorlar.. Yani doktorlar işlerinde çok iyi olabilirler buna kesinlikle bir lafım sözüm yok ama hastanenin sistem olarak çok eksiği var.. O yüzden gitmiyorum oraya hem para verip hemde devlet hastanesindeki gibi muamele görüyorsunuz