Beyzasaree Zeynepyavuzz ben leyla hanımın hastasıyım gebeligimin başından beri kendisi çok ilgili bir doktor inş gebeligimin sonundayım şuanda izinde acil olarak gittim hastaneye kendisi yinede sabah haber alınca bana yazdı durumumu sordu
Letsgobeybi1- Yani genel olarak memnun kaldim ben demeden kendisi ssvd den bahsetti muayenesini cok guzel detayli yapiyor
Zeynepyavuzz Letsgobeybi1- bende çarşamba günü gideceğim nasipse inşallah onunla devam ederim . Artık tek bir doktor ile devam etmek istiyorum
Letsgobeybi1- Zeynepyavuzz bunu ilk dogumumda yapmistim bu durum beni bazi konularda tereddute dusurdu bu ikinci hamileligim ve 3. farkli doktora gidicem ..farkli doktor takibi yaptirmaakda bence iyi oluyor ama leyla hanima da devam etmeyi dusunuyorum
Letsgobeybi1- Onlari sormadim .. sebebide ozel saglik sigortam var ve o hastanede gecerli o yuzden pek bilgi almadim
Zeynepyavuzz Letsgobeybi1- ya bende özel sağlık sigortası düşünüyordum ama hamilelik olunca geç kaldım . Hamile olunca olmuyormuş
Letsgobeybi1- Zeynepyavuzz evet oncesinde olmasi gerekiyormus .. benim eşten dolayi var calistigi kurum yapiyor cok da rahat oluyor acikcasi muayene ucreti 60 tl veriyorjm mesela
Zeynepyavuzz Letsgobeybi1- benim de 3. Doktorum olacak Leyla hanım . Bir yönden iyi aslında dediğiniz gibi ama süreç ilerledikçe netlik kazanması da lazım
Zeynepyavuzz Letsgobeybi1- sizin benden ileriymiş . Bende 15+5 . Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Zeynepyavuzz Letsgobeybi1- ya çok iyi . İyi araştırmak lazım benim de 2. Gebeliğim ama pek araştırmadım açıkçası
Zeynepyavuzz Letsgobeybi1- evet ben Pendik medipol de aytakın hanımı tercih etmiştim o hamile iptal oldu . Ataşehir medicalpark ta Funda hanım var çok iyi ama ücretleri aşırı yüksek. O yüzden ssvd yapan doktor sayısı sınırlı . Leyla hanımı önerdiler bi ona bakacağım
Letsgobeybi1- Zeynepyavuzz amin insallah sizde hayirla kolaylikla alirsiniz simdi baktim da yazdiklarinizdan gordum cavide ebeyle mi anlasmak istiyosunuz ya da onun gibj bi seyler okudjm ama 😅
Zeynepyavuzz Letsgobeybi1- ebe Cavide ile arkadaşım doğum yaptı . Ben aslında çok düşünmüyorum kendisi ile bi konuştum ama ücret konusunda henüz konuşmadık bide süreç biraz daha ilerledikten sonra karar vereceğim inşallah . Siz de mi onunla anlaşmayı düşünüyorsunuz
Beyzasaree Zeynepyavuzz leyla hanımla aytekin hanım cok yakın arkadaşlar leyla hanım izne çıktı acil dogumum olursa aytekin hanıma yönlendirdi beni