Aslishn bende anlamadim cevrede ayni sekilde esimin tarafi masallah duymus kayinvalidemn akrblsinn asker Kuranı vrmis dedi bende gitmek istemiyorum dedim suan kalabagi cekemicegmi soyledim cnki dha gecen gn dayisi sormus kaynnma sasirmislar aaaa neden oldu oyle die sasilck bi durummu snki olamazmis gbi teyzeside ayninskeilde sasirmislar niye oldu neden oldu smdi ordada sorcaklar hic cekemem gtmicem o yzudn snra bliorm kendmi eve gelip aglayacagm snki kisirmişiz gbi algi yaratiyorlar gecen kaynnda kalalim dedik dertelesmek amacli ksnuorum bakalm diorm doktr bize ne zmn dick tekrr ypn die dedim hemen oluomys gene dedim yda dort bey aya kadin bana diyor degisik bi suratla o isler hic belli olmz dedi yaa insan bi motive eder gzl bsy soyler ama ne anlar kizindan iki erkk torunu vr o yuzdn anlamio benim ailem dha cok uzulduler hergn gorunrlu arayip kardeslrm saklabanlik yapiyor ama onlara bakiyorum lay lay lom esim bile sacmalamay basladi alay konusu oldum kilo vermisim tartildim orda sofrda ddm esim demesinmi fazlaliklari aldirdin ondan die hastnede aglayan adam dio bnu ve herkes kahkahayi basti ben yerin dibine girdim senin cocugnmu fazlalik deyip sofrdan kalkmak vrdi ama iste yapamiosn elinde tel tuvlte onla gdio ckmio bi cikti kaynnm dedi dustun sandik dedi esim de dediki karnini ovalayip düşük yaptimda dedi yine bastilar kahkahayi bu nasil anlayis bende dedim yasayan anlar yasamayan anlamaz dedim sustular illa bsy demek mi gerekiyor anlamalari icin basta eşim hastndede unutmus aglamalari evde benj bakarken hizmet etti gzl bakti ayaga kalktm ama orda 360derece degisiuor anlamiorm😤