Sumisali_ Ays12345 merhaba gebelik var ama kese kalp atımı gibi durumlar için henüz erken ama siz yine de ihmal etmeyin doktora gidin tekrar beta verin doktor şu gün gel der zaten hayırlı olsun 😊
Gulasya Ays12345 evet bu değere göre gebelik var . Ama görülmeyebilir. Beta 1000 bin üzerinde kese görülebiliyor ve 5000 bin en az üstünde bebek görülebiliyor diye biliyorum
Gulasya SerAzmer kesinlikle yemenizi tavsiye ederim. Özellikle muz kaşar peyniri havuc kefir gibi ürünler güzel kilo aldırıyor. Ve badem ceviz gibi urunlerde
Gulasya Ays12345 iki günde bir iki katı artması lazım 274 olsa bir gun sonrası bunun ara değeri bişey olması lazım.
Gulasya Ays12345 ortalama 137 değerinin iki katı artması lazım 274 veya üstü gibi değerler çıkması lazim
Diririiririm Hatice5258 canım doktorun ne dedi? Benimki şekerden şüphelendi ölçüm yapıyorum normal çıkıyor çok şükür. Bir de normal mi düşünüyorsunuz doğumu. 32.haftada 2200 dü bizimki normal doğuma engel olur mu bilemedim
Hatice5258 Diririiririm ben normal istiyorum ama bebeğimin kafası 15 gün ileri büyük sadece kafası onun için doktorum normal doğum için kesin konuşmuyor yarın kontrolüm var 35 olcaz muayene edermi doktorum acaba bende bilmiyorum kilosu için bişey demedi sadece tombiş dedi kafası büyük şeker yüklemesi yapıldı bişey çıkmadı.
Hatice5258 Diririiririm benim bildiğim bebeğin kilosu doğuma 4 kilo üstü engel oluyo ama o doktora göre değişiyor galiba 4 kilo normal doğum yapanda var çünkü onu doktorunuza danişsaniz daha iyi eğer normal istiyorsanız kilo sebebi ile doktorunuz sezeryan diyorsa başka doktora gidin sezeryan toparlanması zor olur diyorlar ya bizzat görümcem çekti bi yandan ondan biliyorum
Nezahatozen 30 haftalıkken 2013 gramdı 32 de gittiğimde kilosunu söylemedi ama ultroson kağıdında doğruysa 2500 yazıyordu 2 hafta önden gidiyor dedi kac aydır cuma günü gidicem 33+5de bakalım o zaman kac kilo olmus görücez