bebegimd7 Öncelikle gebe degilim. Beslenmeme dikkat ediyorum. Her gün yumurta yerim kilo almak için ekmeği fazla yerim ama günde bir öğünde çikolatali gevregi bol sütle yerim. Ne zaman tartiya çıksam kilo vermiş oluyorum. Sebebi bu olabilir mi?
gaydirigubbakcemilem bebegimd7 bende çok severim çikolatalı değilde normal kırmızı meyveli falan olanlardan alırım her zaman birazda yulaf ekler sütle yerim şurda bekliyim bende bilen varsa :)
Mrvsmt2502 bebegimd7 kalorisi ne kadar? Mesela içine bal kuruyemiş meyve ekleyerek kalorisini arttırabilirsiniz kilo almak istiyorsanız. Yulaf gibi ürünlerin kalorisi düşük okup uzun süre tok tuttuğu için kalori açığı oluşmuş olabilir.
bebegimd7 Mrvsmt2502 klKalorisi az olsa bile kilo yapmaz ama zayiflatir mı yani o kadar kilo almaya çalişmama ekmek yememe rağmen. Sadece aksamları yiyorum bide oyle tok tutam biseyde değil
Mrvsmt2502 bebegimd7 şimdi şöyle normal bir insan günlük ortalama 1200 kalori alırsa stabil kilosu devam eder.ama bu kaloriyi azaltırsanız kilo vermeye başlarsınız. Artarsa da kilo alımı olur. Akşamları öğün olarak mı yiyorsunuz atıştırmalık mı? Öğünse kalori açığı olabilir protein ağırlıklı beslenirseniz kaliteli kilo alırsınız ekmek yağdan kilo aldırır
bebegimd7 Mrvsmt2502 Öğün olarak yiyorum ama ben gune iki kez yerim nesquikle üç olmuş oldu yani kalori açığı olamaz. Bir öğünü çikarıp yersem evet sizin dediğiniz gibi olur ama oyle yapmiyorum sadeve akşamlari başka birşey istemiyor canım onun ardından da muz falan yerim
Mrvsmt2502 bebegimd7 üzerinde yazan kalori ne kadar o önemli . Dediğim gibi sadece öğün olarak yemek kalori açığı oluşturuyor olabilir kaliteli bir öğün değil bu yaptığınız