RumeysaRumi diyarnursezer türk kahvesimi içtiniz yoksa sade nescafe falanmi hangusi daha etkili olur. Birde bebegr fazlasi zararli olmazmi. Kahve sever biri olarak brni zorlamaz aksine mutlu olurum 😄
RumeysaRumi diyarnursezer teşekkür ederim. Yanima bol bol alayim ozaman. Birde boyun agrisi falan olur diyorlar hareket etmemek gerekiyormus dogum sirasinda öylemi gercekten sizde oldumu boyle seyler
RumeysaRumi gaydirigubbakcemilem ben biyandan görmek istiyorum. Biyandan korkuyorum. Bakmayin tamamen uyumaktanda korkuyorum busefer. Oglum uyanamazsan dedi bide onuda takiyorum kafama galiba. Siz neler yasadiniz dikkat etmem gereken biseh varmi. Dogun sirask ve sonrasinda
gaydirigubbakcemilem RumeysaRumi stres yapma en güzel tavsiyem bu olur sana iyi düşün iyi olsun zaten genel anestezi iyi birşey değil. Ben doğumdan çıkınca bolca kahve içtim baş ağrımı o azalttı. Birde bolca yürümen gerekiyor yürüdükçe açılıyorsun. 🌸
diyarnursezer RumeysaRumi ben hep derim herkesin doğumu benimki kolay geçer diye🙇♀️ Kolaylıkla atlatın sağlıkla kucağınıza alın inşallah ♥️
RumeysaRumi EbruErcan evet ama genel yapmam demek bütün mikrobun cigerlere inmesi demek dedi anestezi doktoru. Belden yapabilirim dedi sadece.
EbruErcan RumeysaRumi Bende belden olcam 2 gün sonra hasta olcak gibiyim bi sorun olmaz dimi yaa ertelensin istemiyorum
RumeysaRumi EbruErcan hayir aksine ben genel istemistim yapamam belden yapabilirim dedi. Sizde sıkınti olmaz bence. Saglikla alin kucaginiza 🙂