Mucizemmmm Merhaba kızlar biz bugün 17 haftalık olduk şubatta renkli doppler çekincez siz neler yaptınız nerde ne kadara cektirdiniz fiyatını bildiğiniz yerleri yazar mısınız?🙏😍
pPapatya Mucizemmmm Sanırım detaylı ultrasondan bahsediyorsun. Ben bugün erdem hastanesinde yaptırdım. Çok da memnun kaldım. Tavsiye ederim. 275 TL.
BesteCanerKutluzolu Mucizemmmm şimdi renkli doppler mi detaylı ultrason öu ikisi çok farklı şeyler ama burda gördüğüm kadarıyla hep karıştırılıyor o yüzden tekrar sormak istedim
Gulsum94 Mucizemmmm renkli dobler farklı ayrıntılı ultrason farklı bana 9 haftalıkken bakmışlardı 135 tl idi Pendik özel remedy hastahanesinde
BesteCanerKutluzolu Mucizemmmm yani detaylı ultrason olduğunu düşünerek söylüyorum benim gittiğim hastanede 400 küsür gibi bi rakamdı sanırım ama tam olarak ne kadar olduğunu hatırlamıyorum
Ardeninannesi Mucizemmmm Beyyza canım ultrason fotolaridna gebelik kesesinde büyüme varmı rakamsal olarak yada bebekte
pPapatya Basak24 Çakmak tıp merkezi Huri Ceyhan dı doktor. Uzman doktor. Rapor, cd, 3-4 adet siyah beyaz ultrason kağıdı ve 2 adet renkli bebeğin yüzünün fotoğrafını verdi.
Basak24 pPapatya memnun kaldınızmı bende o doktora randevu aldım ama çok tereddütteyim ne kadar sürdü kusura bakmayın çok soru sordum ama
pPapatya Basak24 Yok canım olur mu öyle şey. İyi doktor. Yarım saat sürdü. Tereddütünüz olmasın. Her baktığı yerin bilgisini veriyor. Ben memnun kaldım açıkcası.
pPapatya Mucizemmmm Çakmak erdem hastanesinin arkasında bir de tıp merkezi binası var. Detaylı ultrason orada yapılıyor.
Deletedmom197 pPapatya bende devlet memuruyum. 24 haftaya kadar nöbet tutacan dediler daha yeni nöbet muaf oldum. Allah yardımcınız olsun
Basak24 pPapatya bende çamlıca erdemde adalet hanıma gidiyorum ayrıntılı ultrason randevumu huri hanıma aldım şubatın 7snde bende merak ediyordum
pPapatya Basak24 Yüzünün 2 tane renkli resmini verdi. Diğerleri siyah beyaz. Bütün fotoğraflarını cdye kaydedip veriyor