Beyazmelekkk Hamileannem bana da bakar mısınız lütfen rica etsem 🥰🙏 12+5 haftalık görüntümüz Şuanda 15 haftalık olduk bu hafta içi öğrenecem 2. Gebelik
bengu_10 Hamileannem yavaş yavaş düzelmeye başladım ama 3 gündür grip oldum canım daha geçmedi bulantılarım Düzelicez inşallah 🥰
Zeynep3 bengu_10 öncelikle sağlıkla gelsin inşallah. Madem sizin tahminler tutuyor bize de bakar mısınız ? 😍 Burada 7 haftalık Burada 9+4
Beyazmelekkk bengu_10 hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin. Yüzük testi sizde tutuyor mu bı yapar mısınız yapmadiysaniz . Merak ediyorum
Nisa51 bengu_10 insallh Rabbım öncelikle saglikli hayırlı evlat versin benimde içime erkek doğuyor ama gecen hafta doktor çok hareketli kiz olabilir goremiyom dedi pazartesi tekrar gidecegigiz insallh tahminimiz doğru çıkar 🥰
Hamileannem bengu_10 gebeliğin başında bende çok kötü grip olmuştum boğaz ağrısı burun tıkanıklığı çok uykudan uyaniyordum
Zeynep3 bengu_10 Teşekkür ederim 🌸 bazıları bu haftada nub belli olmuyor diyor ,kimi belli dedi kafam karıştı benimde . 😀