Kralereeed bengu_10 sizin tahmininz tuttu mu ? Bana tahminde bulunmuştunuz haftaya belli olacak inşallah tutar ♥️
bengu_10 Yasss11 Kralereeed Evet tuttu 9 haftalığından beri tahminlerim erkekti ama kız istediğim için kendimi hiç inandıramadım çocuğun pipisini bile kabullenemiyodum 15 gün önceden beri ama dün kesinleşti erkek olduğu
Nisa51 Bizede bakarmisiniz doktor tahmin yapti ama emin değilim hareketli dedi haftaya gel dedi sizce 🥰
Nazlicannnn0307 Arkadaşlar bu Cin takvimi doğru mu O kadar kafa karıştırıyor ki Allah’tan başka hiç kimse tabii ki bilemez ama bilen var diyen var bilmiyor diyen var
bengu_10 Nazlicannnn0307 Nazlicannnn0307 canım benim 3. Gebeliğin 1. Ve 3. Tuttu ama 2. Den hiç emin değilim sanırım o da tutuyor
bengu_10 Kese , konumu ,kafa yapısı, nub teorisi ve Çin takvimi tuttu bizimkinde 🤭🙈🙈başka da bir şey kalmadı sanırsam
Zeynep3 bengu_10 öncelikle sağlıkla gelsin inşallah. Madem sizin tahminler tutuyor bize de bakar mısınız ? 😍 Burada 7 haftalık Burada 9+4
Nisa51 bengu_10 insallh Rabbım öncelikle saglikli hayırlı evlat versin benimde içime erkek doğuyor ama gecen hafta doktor çok hareketli kiz olabilir goremiyom dedi pazartesi tekrar gidecegigiz insallh tahminimiz doğru çıkar 🥰