Eylulmom esractn ilk gebeliğimde Tazegelin12 gerçekten şuan böyle bi cevaba ihtiyacım vardı Allah razı olsun sizden ben bunu bilmiyordum açıklayıcı yazmanız için ayrıca teşekkür ederim canım benim 💐😍
Tazegelin12 Eylulmom rica ederim 🤗 ablamla benim aramda bile çok fark vardi ablam 4 haftalikken 340 dı degeri ben 4 haftalikken 1370 di iyi dusun iyi olsun canım iki gun sonra degerin artmis olursa kesesini görursun insAllah 🤲
Eylulmom Tazegelin12 saolasın canım gerçekten diğer yorumlarda tamam saolsunlar ama seninkinde daha iyi anlatmışsın sen kuzum 💐😍
Eylulmom esractn ilk gebeliğimde benim 4 haftalıkken çok yüksek çıkmıştı doktor ikiz degil aksine sağlıksız bi gebelik demişti korktum ikiz olup olmamasi beni korkutmuyor beni korkutan yine sagliksiz oluşu
ATC Eylulmom normal canım benim 5 haftalık 2500 küsürlerdeydi şu an 35 haftalığız gayet sağlıklıyız ilk düşügünü hiç düşme o psikolojide hissetme kendini 😊
Yaser27 Eylulmom canım belki erken döllenme de olabilir benim de 4 haftalik di 1916 kusurlu birşey çıkmıştı sat a göre bi hafta onde gidiyor yani
Pinkyy Eylulmom canım benimde 5.haftamda 9800küsürdü,ikiz bekliyorum ama hcg artışı ile ikiz olayı belli olmuyor doktorum söylemişti,anca keseleri görünce anlaşılıyor,kardeşiminde artışı çoktu ama tekil gebelikti,sağlıklı güzel haberler inşallah..
ecemanne Arkadaşlar ben de 4 hafta 3 günlük hamileyim. Beta değerim 1327 çıktı. Ancak sanki adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor. Doktorum normal yerleşiyor dedi ama düşük riski olur diye çok korkuyorum. Sancı çeken var mı bu şekilde ?
Eylulmom ecemanne var işte benim bu postu ben yazdım zaten kasiklarim belim agriyor midem çok kötü bulanıyor o yerleşiyomus zaten o yüzden ağrı oluyomuş
silacetin88 ecemanne beeen 2 gündür var bugün daha çok hissediyorum sanki adet olcak gibi değişik bi ağrı 🤷♀️
Eylulmom silacetin88 normal bence benimde çok ağrıyo ağrı girip çıkıyor yerleşiyo rahme o yüzden böyle kasıklarımız ağrıyo