Eylulmom Değer çok yüksek çıkmış çevremdekiler ikiz kesin diyolar ben ikiz olduğunu düşünmüyorum ben bi hastalığı var diye düşünüyorum ilk hamileligimde degerim 4 binlerdeydi ne diyosunuz sizce neden yüksek 😔
songul123 Eylulmom yüksek değil gayet normal benimki 1097 çıkmıştı gayette sağlıklı çok şükür bebeğim
Kurabiyecik Eylulmom canım benim de 4 haftalıkken 1155ti. Referans aralığın normal senin. Evham yapma. Bence ikiz falan da değil yani. İnanılmaz yüksek bir rakam değil ki senin tahlil sonucun.
esractn Eylulmom Canım benimki 4+3de 9852.5 cıktı ve İkiz hamileyim seninki normal geldi o yuzden benimkiyle karşılaştırdığımda
Tazegelin12 Eylulmom 4 haftalik dedi doktorum 2 gun sonra tekrar kan verdim 3000 binlerde biseydi kesesini gorduk
Gizemguzelll33 Bencede normal benim 3 haftalıkken 172.69 ‘çıktı adet olcgm gündü 2 güra bidaha teT yaptm oda 360 ‘ıktı ondan snra bir hfta snra yaptrdm tekrar bthgc6638 çıktı
Eylulmom Gizemguzelll33 şuan yaptığım ilk kan testi 171 degil 1717,09 hatta yani 1700 lerde ve 4 haftalık yüksek sanki
Gizemguzelll33 Kızlar benim ikiz ama 8. Haftamda görüldü ikiz oldugu 4 3 kere tek ddi doktr 8. Haftamda ikix ddi
Eylulmom esractn ilk gebeliğimde Tazegelin12 gerçekten şuan böyle bi cevaba ihtiyacım vardı Allah razı olsun sizden ben bunu bilmiyordum açıklayıcı yazmanız için ayrıca teşekkür ederim canım benim 💐😍
Eylulmom esractn ilk gebeliğimde benim 4 haftalıkken çok yüksek çıkmıştı doktor ikiz degil aksine sağlıksız bi gebelik demişti korktum ikiz olup olmamasi beni korkutmuyor beni korkutan yine sagliksiz oluşu
Tazegelin12 Kan degeri kisinin bünyesine ait bisey kanla ikiz yada tek diye yorum yapmiyo doktorlar ultrasyona gore ikiz olup olmadiqini anliyolar 4 haftalikken degeri 200lerde olanda var 2000lerde olanda kisiden kisiye degisiyo deger icinizi ferah tutun