Babyybabyyy Kızlar yumurta midemi çok bulandırıyor ve resmen tiksindim yani. Bunun yerine kahvaltıda ne yiyebilirim? Menemen de yiyemiyorum reflüden dolayı. Ne yapıcam bilmiyorum
Leyla93- Babyybabyyy Bende senınle aynı durumdayım canım daha yenı hamıleyım zaten normaldede yumurta sevmem cok zorluyorum kendımı 🥺 Bir iki defa yıyemedıgımde oldu hergun yıyın mutlaka dıyolar ınsan kendını sucluda hıssedıyor doktor pankek vs olarakta yıyebılırsınız dedı bazen yumurtalı ekmek bazen pankek yapıp balla yıyorum oyle deneyebılırsın belkı 🌸
Bhrdnz Babyybabyyy ben dereotlu omlet şeklinde ya da mantarlı kaşarlı şekilde tüketiyorum hatta bazen semizotlu omlet yapıyorum çok lezzetli oluyor
Mrvsmt2502 Babyybabyyy krep , pankek, domates pişirmesi, biber pişirmesi, patates salatası en kötü ihtimalle çorba içebilrisiniz.
Melike_00 Babyybabyyy kahvaltılık çeşitlerinin çoğu karbonhidrat. Ben haşlanmış yumurta yemeyi son ay bıraktım çünkü iyice tiksindim ama şimdide kavurma ya da omlet yiyorum. Patatesli kaşarlı omlet fln yapabilirsin
Kara22 Babyybabyyy ufff bol kaşarlı olacak bide 😅😅😅😅 aserttin kız belkide 2 3 aydır yemiyorum kalkıp yapcam birazdan 😅😅😅😅
Babyybabyyy Leyla93- pişmiş ve haşlama asla yiyemiyorum. Evet kendimi zorladım yedim Birgün hastanelik oldum bulantıdan
Leyla93- Babyybabyyy Valla tahmın edebılıyorum bende peynır yıyemıyorum asla onun yerıne süt ıcıyorum bı bardak normalde sutte ıcemıyorum da zorluyorum ıste kendımı 🥹 Yumurta cok kokuyo gıbı gelıyo banada mecbur bı tane yemeye calısıyorum doktorunuza sorun bence onun yerıne hangı besınden proteın alabılırım dıye 🌸
Rabiamina Babyybabyyy patatesli yumurta, menemen, kaşarlı omlet, domates, salata, peynir çeşitleri, tahin pekmez, bazen muhlama, çok nadir krep öyle geçiyor günler. Haşlanmış yumurta kokusuna bazen dayanamıyorum ben de omlet şeklinde yapıyorum genelde.
Mervecimmm Babyybabyyy ben genelde sandviç yiyorum. Peynir, kapya biber ya da yeşil biber koyuyorum içine domatesten sıkıldım artık. Çalıştığım için de pratik geliyor. Ama bugün evdeyim kızım patates kızartması istedi kızartmadan pek haz etmiyorum ama ekmek arasında peynirle çayla gitti. Yumurtayı da haşlanmış pek yiyemiyorum ama çok pişmiş omlet şeklinde yiyebiliyorum baya pişiriyorum böyle ekmek gibi oluyor neredeyse
Yaseminmur26 Babyybabyyy biberli yumurta tarzında yapıyorum canım ben muhakkak yemek için çeşitlendiriyorum seker problemin yoksa patatesli yumurta şeklinde yap kapama şeklinde yap
ayazmom__ Canım bir süre ara verebilirsin ben ilk öğrendiğimde sürekli yemeğe çalıştım haşlanmış omlet menemen patatesli peynirli ama hepsinden tiksindim zaten normaldede yumurtayı seven biri değilim sırf bebiş için yiyordum. Sonra ara verdim 1-1 buçuk ay ve tekrar yiyebildim. Şimdide hergün yemiyorum 2 günde bir veya canım isterse yiyorum bir sıkıntıda yaşamadım çok şükür
_moom Babyybabyyy yumurtaya bandırıp ekmek kızartıyorum. Recele pekmeze bandırp yiyorum koku falan olmuyor. Patatesi küp doğrayıp yumurta üstüne bol kaşar yapabilirsiniz
Zuhal_Y Krep yapin yaninda dometse salatalik vs tost arada hep yapmam kabizlik yapiyor. Yesillikli meyveli kahvaltin tabagi . Bazende corba guzel oluyor . Degisiklik yapiin hep ayni yenmiyor gercekten