Zeliha-16 Beyzatls geçen gün bizide saat 3 kaldık doktor doğuma gıtmiş o yüzden o saatlere randevu almayın
Canlarrr Ecenazz7898 bana 38+2 ye gün verdi de galiba satımız aynı . Normalde 30 Eylül de alacaktı 38+5 yapıyordu sonra dediki senin bebek beklemez 2 de alacak işte
bebegimmm16 Zeliha-16 merhabalr hayırlı olsun öncelikle. Sormak istediğim, şehir hastanesi detaylı ultrason yapıyor mu?
Zeliha-16 Canlarrr çok şükür iyiz ama bir anda gercekleşti 12 kadar alız dediler ben oturuyoken bir anda gelıp götürdüler ameliyat evet zor ama sonrası çok kolay
Canlarrr Zeliha-16 iyi çok şükür gözünüz aydın olsun. Biraz sorularım olacak:) bebeği refakatçi mı giydiriyor, ameliyat ortamı nasıldı genel anestezi mı verdiler , doğumdan sonra hemşirelerin doktorun ilgisi nasıldı odalar kaç kişilik
Zeliha-16 Canlarrr normal dogumsa çift kişilik sezeryan sa tek belden iğne oldum genel yapmıyolarmiş hemşireler çok iyi bol bol iğne agrı kesici fln yapıyor dün oldum ben doktor gelıp muhayne etmedi hala yarın taburcu olurken gelicek yemekler doğum sonrası çok kötü tasız tuzsuz siz iyi senız siz giydirin ama refakatçi yapsa daha kolay olur
Canlarrr Zeliha-16 Allah izin verirse sezeryanla olacak peki dikiş yeri çok ağrıyor mu ? Bebeği biz giydiriyoruz yani anladım
betulll_58 Merhaba bende şehir hastanesinde doğum yapmak istiyorum ama kontrollerimi ilk günden beri özele gidiyorum 31+5 haftalığım doğumum başladığı an acilden gitsem direk alırlarmı bilgisi olan var mı
Canlarrr betulll_58 neden işinizi şansa bırakıyorsunuz? Şimdiden kontrol randevusu için gidebilirsiniz içiniz rahat eder
Humeyra1 betulll_58 az önce bende tam bu konudan post açtım :/ sizin durumunuz nasıl bı karar verebildiniz mi?
betulll_58 Humeyra1 şehir hastanesinde yapmayı düşünüyorum ben sonuçta kontrole gittiğimiz doktorlar doğuma girmiyor ben bir kez gittim sistemde gözüksün diye sadece ama muayenelerden pek memnun kalmadım özele devam ediyorum
Humeyra1 betulll_58 ilk dogumumu ben orda yapmıştım doktor sadece kontrole geldi ebelerde doğum oldu. Pandemi fln başka sıkıntılarda oldu ama sırf korkumdan muayeneye bile gitmedim gidemiyorum..
Faiirlytale Zeliha-16 merhabalar öncelikle hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla büyüsün inşallah 🌸 Bende şehir hastanesinde detaylı ultrasona giricem biraz Bilgi verebilir misiniz, fotoğraf CD veriyorlar mı ne kadar sürüyor
Yoyo121212 Faiirlytale detaylı ultrason 15-20 dk sürdü benim bir sıkıntı falan yoksa kısa sürüyor. Ultrason kağıdı verdi sadece sonuçlar doktora gidiyor