CaglaBaykus Vallahi hayranlık içindeyim sizlere. Ben mi hayata çok geç kaldım. 30 yaş ilk gebelik ve ödüm kopuyor nasıl yapacağım diye. Genç yaşlarda ne kadar güzel anne olup büyütmüşsunuz 💐
AdaEcem CaglaBaykus bende 30 yaşında annem oldum. 35 olacağım 3. Gebelik yeni başladık. Yaş erken olsaydı 5 tamamlardım😁 4. Düşünüyorum 🤫
ealifyy Yaş 30 3. Gebelik diğerleri 9 ve 7 yasindalar 🥹 31 haftaligim artık bitsin demeye basladum ben 😒
01Hacer01 asel_meva_ daha öğrenemedim. 2 kızım var 10 yıl ara verdim sağlıklı olması tabiki en önemlisi ama cinsiyette insan olmayandan istiyor. Çünkü bu bebekten sonra kapanışı yapmayı planlıyoruz 😄
meryem90 Yfki 34 yaş 3. Gebelik. Saglikla hayirlisiyla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin Rabbim 🤲🏻
yalandunyaa Sumebusra hay maşallah doğum şekliniz nedir bende 27 oldum 2. Bebeğimi dogurcam inş. Ara yaşları nedir destekciniz var mı
Fulyalife Yfki 3. Hamilelik yaş 29😅 Kızım 9 yaşında ,oğlum ocakta 8 yaş olacak inşallah,35 haftalık 3. kuşum yolda 🥰
Papatya68 32 yaşındayım 3. Hamilelik 🥰 2 oğlum var biri 8 yaşında diğeri 2,5 yaşında. Insallah birde kızım olur hayırla sağlıkla 🤲🤲rabbim herkesin sağ Salim kucağına almasını nasip etsin.