myangelson mucizemgelsin61 kilolarca yemiyorsaniz ne zararı olacak. Görsem almayı istiyorum bende ama göremiyorum tam zamanı değil köyde vardı daha yeni yeni oluyorlardı zamanı vardı daha yiyemedim 🥲
Bendiyebiri_ mucizemgelsin61 niye zarari olsun canım her meyvenin kendine göre bir yararı ve faydası var ben ilk başlar çok yedim ilk gebeligimdede ikinci gebeligimde de
mucizemgelsin61 myangelson ☺️ Benim eşimde hale gittiği için her gece ordan almış çok kıpkırmızı değildi içi zaten pembeydi ama tadı iyidi yani bazı yerlerde saçma sapan şeyler yazıyor hakkında o yüzden dedim .
mucizemgelsin61 Bendiyebiri_ Ay ne bileyim şöyle bi internete bakayım dedim bazı yerlerde saçma sapan şeyler yazıyor yok düşük yapar yok kasılma yapar evde varkende yemek istedim yedim yani☺️
Bendiyebiri_ mucizemgelsin61 afiyet olsun şifa olsun sana ve bebeğine hiç bişey olmaz ben çok yiyodum hatta ilk gebeligimde ekşi nar bulup baya yemiştim bişey yiyemedigim için her internette yazılan şey doğru değil canım abartıya kacilmadan herşeyi yiyebilirsin
myangelson mucizemgelsin61 narin kanı sulandirma özelliği var ama çok fazla yerseniz veya çok fazla nar suyu içerseniz. Bana doktorum nar suyu içmeyi tavsiye etmemişti o kadar. Zaten herşeyin fazlası zarar düşünürsek, 1 2 tane nardan ne olacak afiyet olsun
mucizemgelsin61 Bendiyebiri_ yaa öylemi ☺️ sağol canımm evet şifa olsun inşallah bebişlerimize yediklerimiz🌸
mucizemgelsin61 myangelson Hımmm anladım🤔 evet doğru öyle tabiki herşeyin fazlası zarar. Teşekkür ederim
cLearQueen mucizemgelsin61 normalde de zararli olan paketli urun fast food falan haric her sey kararinca yenilebilir. Maydonoz ananas falan da dahil
mucizemgelsin61 cLearQueen 🙏🌸 teşekkürler evet paketli gıda eşim çok kızıyor ama arada çok nadir tüketiyorum malesef🙄