annesininballisi alinsmom_ e bebekte promalt diye bir içecek satılıyormus herkes çık övdü bende ondan aldım deniycem. Denemek isterseniz diye söyleyeyim dedim ☺️
meltemucr Sık sık emzirmek . Düzenli beslenmek , bitki çayı içebilirsiniz anne çayı tarzı . Bunun yanında hurma ceviz yiyebilirsiniz . En önemlisi sık sık emzirmek
alinsmom_ meltemucr bazen emzirdikten sonra yumuşak oluyor süt yok gibime geliyor o yüzden diyorum sertleşse de öyle mi emzirsem
meltemucr alinsmom_ emzirdikten sonra öyle olması normal 2 saate yine dolar ☺️ bol bol suyunuzu için . Düzenli beslenmedikten sonra istediğiniz süt arttırılıyor aşın . Emzir danışmanından yardım almıştım ilk bebeğimde söylediği sık sık emzir düzenli beslen sonra ek bişeyler al demişti zaten işe yaramaz diğer türlü mucize bi şekilde çoğalmaz çünkü
Miskinim alinsmom_ bol bol protein baklagillerden beslen çok fazla şekerli tatlı gıdalar tüketme. Bisküvi süt yapıyor lafına asla aldanma bol sıvı su tüket canım. Proteinden eksik beslenirsen bu sefer gaz ve mukuslu kaka faktörü oluşur. Rezene ve TANE KİMYON çayı yap kendine
babymommy_ alinsmom_ kuru dutu kaynatıp içmek aşırı süt yapıyor ama bazı kişilerde bebekte gaz yapıyor bi deneyin isterseniz yapmazsa devam edersiniz sütünüz bol olsun ❤️