Aysehakannn Ahmerrr bende aslında çok istiyordum ama eşim herkeste var diye diye çok soğuttu beni Lara isminin anlamıda su perisi demekmiş çok arada kaldımm 🫠
KonuMankeni Aysehakannn merhaba.. fikir sorduğunuz için yazmak istedim peri diye bir şey yokken su perisi ne ola ki anlam veremedim 🫣 biraz daha anlamı olan isimler daha hoş olur sanki naçizane fikrim ❤️
Ladyss Lara ismini kızıma koymakta çok kararlıydım Sonra eşim istemediği için koyamadık bence lara. Benim kızımın adını da Ahsen koyduk 🥰
Aysehakannn Ladyss ay böyle şeyler okuduğumda mutlu oluyorum 🫶🏻 ben çok arada kaldım ilk bebişkomuz eşimide kırmak istemiyorum kendimde emin olamıyorum böyle olunca mutlu oldum ♥️ sizin kızınızın ismide çok güzel bunuda düşündüm aslında 🤍
Aysehakannn KonuMankeni yani tabiki yok evet ama anlam bakımından kulağa hoş geliyor 😂 diğer isimler artık çok fazlalaştı ve başta benim içimden hiç gelmiyor koymak çünkü her 10 çocuktan 7 tanesinin ismi aynı 🫶🏻
Elfidaa Aysehakannn Lara harika bence. Bizde Lara düşünüyoduk sonra eşim Parla yı çok isteyince Parla ya karar verdik
Aysehakannn Elfidaa ay böyle okuduğumda mutlu oluyorum 🩷 abimlerde kız bebek istiyor ve onlarda Parla ismini çok beğeniyorlar sağlıkla gelsin minik prensesiniz 🫶🏻