ayse2205 gktgmom çok geçmiş olsun çok zor bi durumdur düşünmek bile istemiyorum. Teşekkür ederim detaylı bilgi verdiğiniz için
gktgmom ayse2205 teşekkür ederim inşallah siz güzel bir süreç geçirirsiniz Rabbim sağlıkla evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin geçirdiğim süreci anlatmamdaki tek neden diğer insanların benim yaşadıklarımı yaşamamaları 🙏🏻
gktgmom kaderakgun1 gitmenizi önermem bence başka hastane bakın bu kadar berbat olduğunu bilsem tercih etmezdim yıllardan beri ailecek gideriz ama çok değişmiş
Simasu14 kaderakgun1 Doktor bulamadım gitti. Bende 31 haftaligin hastahane bulamıyorum. Biri sema hocadan çok memnunum dedi diye bugün aradım. Djger doktorlar normal doğum 20.500 dediler ama sema hoca fiyatı kendi belirliyormus dediler
3girlsb Simasu14 Haznedarda Nuray Günay var ona bi kontrole git benim ikinci doktorum normal doğum yanlısı 30 küsür senelik bir doktor muayene 950 dogum 18.000
Simasu14 3girlsb inanın şaşırdım artık hangisini arastirsam kötü yorum ya oluyor ya da yenidoğan ünitesi ve kardiyoloji bölümü yok