3827 Nur67 bırakma bırakma canım inan takatim bitti dediğin an gelip buluyo o güzellik seni 💜 ben o zaman düşük yapmıştım 4 yıl sonra ne tedaviler gördüm olmadı tüp bebek düşünmeye başladım kafamı rahatlattım o ay kendiliğinden oldu 🥰 daha çok başındasın hormonların düzene girdiğinde hiç bi engel yok olmaması için önce sağlığını ve psikolojini düzelt bebişin seni bulur Allahın izniyle 🤗
Mucizeem__ Nur67 Ayy evet inşallah engellemez gebelik olur inşallah bende istiyorum ama.daha bişey pek yok bakalım ne olcak nasıl olacak sanki olacak 😅😅
Mucizeem__ Nur67 geçen ay 3 defa adet oldum çok kanama olduğu için rahmim incelemişti o yuzden bu ilacı verdi bilmiyorum artık doğum kontrol hapı mi değil mi ama inşallah gebelik olur 😅😅😂
Binnur__ 3827 Merhaba bende bu ilacı kullanirken hamile kaldım. Bugün doktor beni korkuttu, erkek olursa penis küçüklüğü olabilir kadın hormonuna maruz kalmış cocuk, ostersen 10haftaya kadar aldır dedi. Size bi sey dedi mi doktor
3827 Binnur__ hayatımda bu kadar saçma bişey duymadım bazı doktorlar insanı korkutmaktan başka bişey yapmıyor bu kadar ciddi bi yan etkisi olsa böyle bi ilaç piyasada olmaz canım hiç korkma