Gyed Çevremin bana lakap takmasindan sıkıldım artık adım yerine herşey söyleniyo Varil düdüklü tencere haral çuvalı koca göbek artık gerçekten ağır gelmeye başladı uyarıyorum söylemeyin diye biz sana şaka yapıyoz ne var bunda diyorlar ama gerçekten ağırıma gitmeye başladı 😭😢
balinannesi20 Gyed yolarım hepsini eşim bile bana şaka yapınca trip atıyorum küsüyorum onlarda kimmiş kendilerine baksınlar hamile halim onlardan zayıf 😒
Mamiii20 Gyed vazgeçiremiyorsan sende onlara istemedikleri şekilde seslen o şekilde vazgeçerler ancak
Glcdmrdmr Gyed Suratını asıp hiç konuşma bir kenara geçip otur cevap verdikçe onlar devam eder en güzel cevap sessizlik
Gyed Gizem_miros şuan bile sinirlerim bozuk ağlamamak için zor tutuyorum kendimi uyardigim halde diyorlar
NeslihanOner Gerçekten çok ayıp ya insanlar şaka yapıyo bile olsa bu hamile bi bayana yapılmaz biz daha hassasız yani insanlar hiç bunu düşünmüyorlar bizim üzüleceğimizi onu kafaya takacağımızı stres yapacağımızı bizi ve bebeğimizi nasıl etkileyeceğini hiç düşünmüyolar.bana da ilk hamile olduğumu öğrendiğimde yok şöyle olacaksın yok böyle çatlağın olacak şöyle olacak falan diyen kişiler oldu sevmiyorum gerçekten o kişileri ya çok ayıp
Ozge1008 Gyed şakaya gülünür, ben gülmüyorum de tersle canım. Eşim bazen penguen gibi yürüyosun diyo o bile zoruma gidiyo vallahi
031965 Çok ayıp lakap takmak günah bi kere seni de üzüyorlar sen tekrar uyar bi daha yaparlarsa onların ayıbı
Kumral60 Gyed musade etme canim bana biri oyle soylese bir daha konusmam ve terslerim cok ayip seyler ya ne bicim gereksiz insanlar var. Birisi bana o cesarette bulundu daha da evine dahi gitmedim cevabini verip
Gyed Kumral60 sağol canım bende onlarla uğraşmak istemiyorum ama 1. Dereceden akraba olunca arsız oluyorlar
Elaylama Gyed sen de onlara tak anlarlar belki.... bana birisi bezelye yutmuş gibisin karnın bi tuhaf duruyo demişti ben de ona sus kız kuru ot dedim. gücenmiş küstü. Ben de ona senin söylediğinde beni gücendiriyor dedim. O zaman anladı.
Elifzeynepela Gyed nefret ediyorum boylelerinden banada geçen annemin komşusu nasılsın şişko diyor . Sinir oldum yanında bile oturmadim . Kadın kendini görmüyor herhalde .
NazliBlt Ne kadar gıcık ya uyuz olurum daha bugün bu sebepten ötürü eşimi tersledim ne münasebet ya dinen de ahlaken de hiç doğru ve uygun bişey değil lakap insanların dış görünüşleriyle yada herhangi belirgin özelliğiyle isim takmam çok yanlış ve gayet can sıkıcı. Ben ailemde kayınvalidemlerde arkadaş arasında nerde denirse Anında tepkimi koyuyorum en ufak bir şeyde hemen kalbinizi kırmak istemiyorum ben size isim takmıyosam bana da takmayın sevmiyorum diyorum 😡
Enisasaf Gyed Aa Ne Saçma Aslında biraz iyi oldu Çevreni tanımana yardımcı oldu hamileliğin ben olsam çevremi gözden geçirirdim Canım Gerçekten Üzüldüm 😒
Ruzgarr Gyed Allahtan bana bişey diyen yok.ağzının üstüne çarpardim.söylediklerinizde susulacak cinsten değil yani.size laf soyleyene sizde söyleyin gülerek alttan alttan.