Bendiyebiri_ Ayguness ay ama çok can ağrıtıyor şuan içerde ne savaşlar veriyor garibim 😂😂 37 haftalık olduk ama çok can acıtıyor karnımı yarıp cikacagini düşünüyorum 😂
Ayguness Bendiyebiri_ çok zorlanıyorum gerçekten nefes alamıyorum çok kötüyüm dayanamıorum ağladım dün gece :(
Bendiyebiri_ Ayguness bende ağlamamak için zor tutuyom kendimi ama ay ay demekten te yoruldum çok canım acıyor
neslsah-1 Guzelanne56 üzülme çünkü 32 33 ten sonra cıkıyo hızlı bi sekilde 😅 bende sen gibiydim şimdi sabit yatamıyorm karnım acıyor ve gece uyuyamıyorm en son sen gibi diyodum şimdi diyormki erken davranmışım son haftalar xorlanacaksın dediklerinde sanmıyorm demiştim 🤣
Guzelanne56 neslsah-1 hahahaha yaaa ınanın o kadar merak edıyorum dıcem ama 34 e gırerken ılk bebegımı doğurdum, bebegımı 20 lı haftalarda sandılar karnım yıne yoktu sanırım ben hıc bır zaman tadını cıkaramıcam😂
neslsah-1 Guzelanne56 hiç belli olmaz bence göbeğinizin cıkmaması çok güzel bişey bazen yagağın içinde top gibi yuvarlanıyorm kalkamıyorm eşime çağırıyorm ağlayarak kurtar beni kalkamıyorm diye 🤣😅 resmen taklidimi yapıyo evde göbeğini şişirip yürürken vs 🥲
Mucizeayla Ayguness benim sabilerim napsin hem iki taneler hem göbek çok büyümüyor biri donecem derken diğerini uyandırıyor ve daha 34 haftaligiz Allahtan bişey çıkmazsa 3 haftaları daha var ,😬