Ayguness Bebeğime üzülüyorum 36 haftalık karnım hep sert sığamıyormu acaba haraket de edemiyor lap lup dönemiyor eskisi gibi zavallım :’( içeride sıkışık gibi hissediyorum 🤣🤣
Cansu-2600 Ayguness Bizde 35+3 haftalığız yılan gibi yavaş yavaş kıvrılarak hareket etmeye calisiyor özellikle sağ tarafımda çok takılıyor bazen kasıklarıma uzatıyor kendini 😁 Kendileri rahatsız oldukça bizide rahatsız ediyolar 😁
Guzelanne56 Ayguness ay 24 haftalığım karnım yok üzülüyorum hala otururken göbeğım katlanıyor, çocuk nerde dıye düşünüp duruyorum 😁
BerivanLina Ayguness ayy bende simdi benimki disari cikcak diyordum ki sizin postu gordum 😂 28 haftaligiz sabahtan beri tık yoktu su yarim saattir icerde uçuyor resmen disari cikmak istiyor sanki 😂
xJade Ayguness Ay çok güldüm 😀😀 benim garibin yeri geniş daha 26+3 içerde inşaat çalışması yapıyor resmen. 😀😀
basakc36 Guzelanne56 hahaha benimde öyleydi söylemesem anlamazlardı hamile olduğumu ama şu an 35 haftalık olduk bebek sığmıyor galiba. Hareketler diğer haftalara göre azaldı
neslsah-1 Guzelanne56 üzülme çünkü 32 33 ten sonra cıkıyo hızlı bi sekilde 😅 bende sen gibiydim şimdi sabit yatamıyorm karnım acıyor ve gece uyuyamıyorm en son sen gibi diyodum şimdi diyormki erken davranmışım son haftalar xorlanacaksın dediklerinde sanmıyorm demiştim 🤣
Cansu-2600 Ayguness Yok yok sığmıyolar bence 😁 haftaya görüş günümüz 36+4 olucaz o zaman bakalım kaç kilo kaç cm oldu merak ediyorum. Geçen gittigimizde yüzünü hiç dönmedi hep kafasını çevirdi özledim baya 😁
Guzelanne56 basakc36 hahahahha evet artık sızın bebis butun yerı gogu kaplamıştır az kaldı cıkacak koca bı yatakta yatar durur artık 😁
BerivanLina Ayguness ayy Allah korusun yaa zaten erken dogumdan korkuyorum. Korktuklarimda hep basima gelir benm 😂